29 Mayıs’ta toplu taşıma ücretsiz mi? Pazar günü otobüs, Marmaray, metro bedava mı? Açıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

29 Mayıs’ta toplu taşıma ücretsiz mi Pazar günü otobüs, Marmaray, metro bedava mı Açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2022 16:00

29 Mayıs’ta toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. İstanbul’un fethi her sene 29 Mayıs tarihinde kutlanıyor. Bu yıl fethin 570'inci yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Toplu taşıma ile ilgili resmi açıklama yapıldı. Peki, 29 Mayıs Pazar günü otobüs, Marmaray, metro bedava mı?

Haberin Devamı

Pazar günü otobüslerin ücretsiz olup olmadığı ile ilgili resmi açıklama yapıldı. Vatandaşlar heyecanla İstanbul’un fethi kutlamalarını bekliyorlar. Pazar günü çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu 29 Mayıs’ta toplu taşımada uygulanacak olan ücret tarifesi hakkında bilgi verildi.

29 MAYIS’TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, ‘Aziz İstanbullular... 13 Eylül 2021'de İBB Meclisi'nde oy birliği ile aldığımız kararla, 29 Mayıs’ta İstanbul'un Fethi’nin 569. yıl dönümünde, İstanbul'daki toplu ulaşım araçları ücretsizdir. Bilgilerinize…’ dedi.

29 Mayıs’ta toplu taşıma ücretsiz mi Pazar günü otobüs, Marmaray, metro bedava mı Açıklama geldi

Haberin Devamı

MARMARAY’DA ÜCRETSİZ OLACAK

Marmaray’ın sosyal medya hesabı #Marmaray trenlerimiz 29 Mayıs #İstanbulunFethi dolayısıyla 29 Mayıs tarihinde ücretsiz hizmet verecektir.

BAKMADAN GEÇME!