21:00 Madonna Türk kutlama

Güncelleme Tarihi:

21:00 Madonna Türk kutlama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2007 00:00

Madonnaturk.com kuruluşunun ikinci yıldönümünü bu akşam 21:00'de kutluyor.

 

MADONNATURK.COM, 1 Haziran 2005 tarihinde kuruldu. MADONNA hayranlarını tek çatı altında birleştirmeyi amaçlayan site, bugün 400'e yakın üyesi ve her gün 20.000'i geçen tıklanma sayısıyla TÜRKİYE'nin en büyük yabancı hayran sitesidir.

 

Her gün dünyadan 3 büyük hayran sitesi ile resmi sitelerden alınan haber, makale ve çevirileri yayınlayan sitede, MADONNA kariyerinin tüm ürünleri hakkında da detaylı bilgiler mevcut. Geçtiğimiz ay baştan aşağı tüm görünümünü yenileyen sitede aylık

e-bülten servisi ve asp tabanlı hızlı bir forum da bulunmakta.

 

Türkçe olduğu halde yurtdışından dahi takip edilen site bugüne kadar özenle çevrilmiş makaleler, MADONNA'yı TÜRKİYE'ye getiren AHMET SAN ile röportaj, ilüstratör DAVID KAWENA tarafından yapılmış özel duvar kağıtları yayınladı.

 

LIVE EARTH konserler serisinin bir atağıda temmuz ayında İSTANBUL’da gerçekleşecek ve MADONNA gelmesi beklenen isimler arasında..MADONNATURK bu konuyla ilgili tüm gelişmeleri sıcağı sıcağına MADONNA hayranlarına ulaştırmaya devam edecek..

 

Bu sene 2 yaşına girecek sitenin 1. doğum günü geçtiğimiz sene de ISTANBUL BALANS MUSIC & PERFORMANCE HALL’da tüm Madonna hayranlarıyla kutlandı.Bu sende de geleneği bozulmayacak ve 31 Mayıs Perşembe gecesi 2. yaşgünü  yine E-PRO organizasyonu ve BALET PLAK’ın desteğiyle BALANS’da kutlanacak..

 

Tüm MADONNA severlere duyurulur...

 

 

Organizasyon          Â: E-PRO

Yer                           Â: BALANS MUSIC & PERFORMANCE HALL

Tarih                        Â: 31 MAYIS PERÅžEMBE

Saat                        Â: 21:00 (Kapı Açılış)

Giriş                         Â: 15:00.-YTL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!