Regaip Kandili için bu mesajları sevdiklerinizle paylaşın! Kandil mesajları derlemesi

Güncelleme Tarihi:

Regaip Kandili için bu mesajları sevdiklerinizle paylaşın Kandil mesajları derlemesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2018 16:37

Kandil zincirinin ilk halkası olan Regaip Kandili, mesajlar ve sözler ile 22 Mart Perşembe gününün araştırılan konusu oldu. İnternet üzerinden ya da SMS'lerle paylaşılacak olan en güzel kandil mesajları, birçok vatandaşın araştırdığı konu oldu. İşte, anlam olarak arzu edilen, herhangi bir şeyi istemek anlamı taşıyan Regaip Kandili kapsamında paylaşılacak olan kandil mesajları listesi

Haberin Devamı

İslam alemi bir kandil gününe daha erişmenin mutluluğunu yaşıyor.. Mübarek Regaip Kandili gününde sevdiklerinin kandilini kutlamak isteyen vatandaşlar internette kandil mesajlarını araştırıyor. Bununla birlikte birçok inanan kandil günü hangi ibadetleri gerçekleştirmesi gerektirdiğini merak ediyor ve araştırıyor. Kandil mesajları, kandil günlerinin gelenekselleşmiş bir parçası haline gelmiş durumda.. İşte en güzel kandil mesajları ve günün anlamına özel sözler

Mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili bu gün gece idrak edilecek. Müslümanlar bu gecede ellerini semaya açıp Allah'a dualar edecek ve çeşitli ibadetler yapacak. Regaip Kandili mesajları ise her yıl olduğu gibi bu yılda vazgeçilmezler arasında olacak. Şimdiden sevdikleri kişilere yollamak için en özel kandil mesajlarını araştıran vatandaşlar en özel ve en farklı kandil mesajlarını bulmaya çalışıyor. İşte 2018 yılı için sevdiklerinize ve sizin için değerli olan kişilere yollayabileceğiniz en güzel, kısa ve anlamlı kandil mesajları...

Haberin Devamı

EN GÜZEL VE ANLAMLI KANDİL MESAJLARI

Peygamber Efendimizin buyurduğu gibi, "Recep Allah'ın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan da ümmetimin ayıdır." bu mübarek günleri duasız geçirmemek dileğiyle, kandiliniz mübarek olsun.

Bir kucak sevgi, bir avuç dua, içten bir selam kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Eviniz huzur kalbiniz nur dolsun, mübarek kandiliniz kutlu olsun.

Şeytan senden çok uzakta, melekler başucunda olsun, duaların kabul, kederlerin son bulsun. Kandilin mübarek olsun.

Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırılsıklam etmesi dileğiyle.

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Regaip Kandilini kutlarım Allah'a emanet olun.

Mübarek Regaip kandilinde yaptığınız tüm duaları Allah kabul etsin. Hayırlı kandiller!

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.

Allah'a kulsun, zulmetler içinde parlayan nursun, senin gibi hakikatli dostun, kandilin mübarek olsun.

Haberin Devamı

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

Haberin Devamı

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller!

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

Bu gece nur inmiş kalplere bir gül verilmiş tüm sevenlere işte bu sevenlerin duası semalarda buluşmuş bu gece dualarda buluşalım. Hayırlı Kandiller.

Bizlere sınava tutulduğumuz bu dünyanın geçiciliğini hatırlatan; kardeşçe, dürüst, mütevazı bir yaşamın kapılarını aralayan bu mübarek gecenizi kutlarım.

BAKMADAN GEÇME!