20 gündür bekliyoruz

Güncelleme Tarihi:

20 gündür bekliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2014 01:59

İskelede bebek arabasından düştüğü denizde 20 dakika boyunca çıkarılamayan Ahmet Nedim bebeğin iç organları iyileşmeye başladı. Ailesi 20 gündür kucaklamayı bekliyor.

Haberin Devamı

MEHMET-Kübra Ersoy çiftinin üç çocuğundan en küçüğü olan 1 yaşındaki Ahmet Nedim, 4 Nisan’da Eminönü’ndeki Üsküdar motor iskelesinde bebek arabasından kayarak denize düştü. Yaklaşık 20 dakika suda kalan bebek, olayı görüp denize atlayanlar tarafından çıkarıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

20 gündür bekliyoruz


SUDAN ZARAR GÖRDÜ

Yapılan müdahaleler sonucu kalbi yeniden çalıştırılırken uzun süre denizde kalan bebeğin iç organları, oksijensizlikten de beyni zarar görmüştü. Talihsiz bebek hemen yoğun bakıma alındı. Olayın üzerinden 20 gün geçti. Anne Kübra Ersoy her sabah geldiği hastanenin yoğun bakım ünitesi önünde akşama kadar oğlundan gelecek iyi bir haber bekliyor ve dua ediyor.
Doktorlardan oğlunun iç organlarının iyileştiğini öğrenen anne Kübra Ersoy şunları anlattı:
“Oğlum güçlü bir bebek. İyileşmek için direniyor. Onu 19 gündür kucağıma alamadım. Doktor 2 gün önce artık sesimi duyabileceğini ve onunla konuşmamı söyledi. Her öğlen oğlumla konuşuyorum. Sesimi hissediyor. Sanki heyecanlanıyor yanında olduğum zaman. Birkaç kere elimi bile sıktı.”

YÜZÜ BANA DÖNÜKTÜ

“Olay günü iskeledeydik. Bebek arabasının kemeri bağlıydı ancak ağırlığına dayanamayıp açıldı. Oğlum düşerken yüzü bana dönüktü. O görüntüyü hiç unutamıyorum. Çocuk arabasına da bakamadım zaten çöpe attırdım. Oğlum iyileşsin, onu hep kucağımda taşıyacağım. Herkesten oğlum için dua bekliyoruz.”

Haberin Devamı

30 dakika oksijensiz kaldı

BABA Mehmet Ersoy oğlunun cihazlardan kurtulduktan sonra MR çekilebileceğini ve doktorların o zaman beynin ne kadar hasar gördüğünü tespit edebileceklerini söyledi. Ersoy, “Doktorumuz, Ahmet Nedim’in suda ve yolda 30 dakika oksijensiz kalmasına rağmen hastanede kalbinin tekrar çalıştırılmasının mucize olduğunu söyledi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!