18 yıllık kavuşma

Güncelleme Tarihi:

18 yıllık kavuşma
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Tayvan'da, çocuk ticareti yapan uluslararası bir çete tarafından Avustralya'ya satılan Aimee Butler, 18 yıl sonra öz annesiyle buluştu.

Herşey evlilik dışı ilişkiye giren Yen Kan'ın 1980 yılında ikiz bebekler dünyaya getirmesiyle başladı. İkizlerden biri doğum sonrası ölürken, Yen Kan'ın ailesi gayri meşru bebeği, çocuk ticareti yapan uluslararası bir şebekeye sattı. Bebek, Avustralyalı Susan ve Ian Butler çifti tarafından evlat edinildi.

Yılları özlemle geçti

Çocuğunu evlatlık veren Yen Kan şebekeyle işbirliği yaptığı gerekçesiyle hapse girdi. Ancak sürekli küçük kızının özlemiyle yaşayan genç kadın, yavrusuna kavuşma hayaliyle ayakta durabildi. Haziran ayında başka bir Tayvanlı annenin Avustralya'ya evlat verilen kızına kavuştuğu haberleri üzerine Yen Kan'ın küllenmiş acısı yeniden alevlendi.

Hasret bitiyor

Acılı anne, 17 yaşındaki Avustralyalı Kartya Wunderle'yi annesiyle buluşturan Avustralyalı gazeteciye başvurdu ve küçük yavrusunu evlat edinen ailenin fotoğrafını vererek yardım istedi. Gazeteci Ian Hyslop, 6 hafta sonra Yen Kan'a kızının izini bulduğunu haber verdi.

DNA testi yapıldı

Yapılan DNA testinin ardından Aimee Butler'ın Tayvanlı Yen Kan'ın (41) kızı olduğu anlaşıldı. Ve beklenen an geldi. Kendisini büyüten Susan-Ian Butler çiftiyle Tayvan'a gelen Aimee, önceki gün 18 yıl sonra öz annesiyle kucaklaştı. Annesine sıkıca sarılan Aimee, ‘Yıllarca bu anı bekledim. Öz anneme kavuştuğum için çok mutluyum. Anne seni seviyorum’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!