17 yaşında 17 Eylül’de teslim oldu

Güncelleme Tarihi:

17 yaşında 17 Eylül’de teslim oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2009 01:12

ETİLER’de kâğıt toplayıcısı, 3 Mart saat 20.30’da çöp konteynerindeki gitar kutusunu açınca kesik bir başla karşılaştı. Polis, çöp konteynerindeki valizin içerisinde de vücudun geri kalanını buldu.

Haberin Devamı

CEZAEVİNE ZIRHLI ARAÇLA SEVK EDİLDİ

CEM BÖYLE TESLİM OLDU

CEM'E LİNÇ GİRİŞİMİ

 

CEM BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ / VİDEO

 

MÜNEVVER KARABULUT'UN FOTOĞRAFLARI

 

Olay yeri inceleme ekipleri, yakındaki ikinci konteynerin üzerine bırakılmış dershane kimliğinden, cesedin 18 yaşındaki Münevver Karabulut’a ait olduğunu belirledi. Cesedin bulunmasından kısa bir süre sonra polis, Karabulut’un erkek arkadaşı’nın işadamı Hayyam Garipoğlu’nun yeğeni Cem Garipoğlu olduğunu belirledi. Bahçeşehir’deki adresine 23.15’te baskın baskın düzenledi. Ancak Cem Garipoğlu evde bulunamadı. İddiaya göre Cem Garipoğlu polisten 15 dakika önce evden ayrılmıştı.

Yurtdışına kaçtığı söylenen Cem Garipoğlu’nun yakalanması için kırmızı bülten çıkartıldı. Cem 186 ülkede aranmaya başlandı. Baba Süreyya Karabulut, farklı yerlerde yaptığı eylem ve açıklamalarla cinayeti sürekli gündemde tutmayı başardı. Bir ara cinayetin satanist cinayeti olduğunu, Cem Garipoğlu ve ağabeyi Levent Garipoğlu’nun satanist sitelere üye olduğunu iddia etti.

Babası tutuklandı

Adli Tıp Kurumu, Münevver Karabulut’un külodunda ikinci bir kişiye ait sperm izine rastlandığını açıkladı. Ailenin infiali üzerine Adli Tıp’ta soruşturma açıldı. İnceleme sonucunda, spermin, aynı gün otopsi yapılan başka bir kişiye ait olduğu belirlendi. Adli Tıp Kurumu’nun evde bulunan baba Mehmet Nida Garipoğlu’na ait gömleğin kolunda yaptığı incelemede Münevver Karabulut’a ait kan izine rastladı. Bunun üzerine tekrar gözaltına alınan baba Garipoğlu tutuklandı. Amerika’ya giden anne Makbule Garipoğlu hakkında Mavi Bülten çıkarıldı. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın “Çember daraldı” şeklindeki açıklamalarından sonra önceki geceyarısı Garipoğlu Ailesi’nin avukatı Aytekin Kaya, Cem’i E-5 Karayolu Bahçelievler mevkiinde yol kenarından saat 00.45’te aldı. Cem daha sonra Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

  
 

 

 

          

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!