‘Rahat uyu torunum, katilin yakalandı’

Güncelleme Tarihi:

‘Rahat uyu torunum, katilin yakalandı’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2009 13:49

Cem Garipoğlu’nun 197 gün sonra teslim olmasının ardından Münevver Karabulut’un Bolu’nun Mengen İlçesi’nde yaşayan dedesi Mehmet Karabulut torununun mezarı başına giderek dua etti. Mehmet Karabulut, torununa seslenerek, “Rahat uyu torunum, katilin yakalandı” dedi.

Haberin Devamı

Mengen’in Kayabaşı Köyü’nde yaşayan Münevver Karabulut’un 61 yaşındaki dedesi Mehmet Karabulut, gece gelen telefonla Cem Garipoğlu’nun yakalandığını öğrendi. Gece boyunca televizyonun başından kalkmayan Mehmet Karabulut, dakika dakika haberleri izledi. Torununun köy mezarlığındaki mezarını ziyaret eden Mehmet Karabulut dua etti. Torununun mezarı başında gözleri dolan Mehmet Karabulut yere eğilerek, “Rahat uyu torunum katilin yakalandı” dedi.

Cem Garipoğlu’nun yakalandığı haberini aldığı anda hem sevindiğini, hem de acılarının yenilendiğini belirten Mehmet Karabulut, “Gece saat 01.00 gibi ‘yakalandı’ diye telefon geldiğinde hemen televizyonun başına koştum. Hem sevindik, hem de yaralarımız tekrar kanadı. Sanki bugün ölmüş gibi tekrar üzüldüm. Sanki cenaze bu evde yatıyormuş gibi geldi bana” diye konuştu.

Haberin Devamı

Mehmet Karabulut, Cem Garipoğlu’nu teslim eden avukata da tepki göstererek, şunları söyledi:
“Avukat yalan söylüyor. Saptırıcı yollara gidiyor. Bu avukatın söyledikleri doğru değil. Biz devlete sığındık, devlet ne yaparsa ona razıyız. Herşey ortada. Aldılar çocuğu okuldan, gittiler attılar çöpe. 7 aydır bu çocuk kaçıyor. Bu yalnız değil. Bunu tek başına yapması mümkün değil. Belki aileden, belki de aile dışından buna yardım edenler var. Bir çocuk tek başına bunu kesip yapamaz, imkanı yok. Avukat çıkıp yanlış konuşuyor. Demek ki avukatın epey zamandır haberi varmış. Avukat çocuk mu kandırıyor. Acaba Türkiye’yi kandırabilecek mi. Şimdiye kadar ne yedi ne içti. Bunu devlet, kanun, adalet soracak. Saçları sanki yeni berberde tıraş olmuş gibi. Hani bunun çevresi yoktu. Herkes gördü en fazla 10 günlük saç tıraşı değil mi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!