1170 kişi, onlar gibi olmak istiyor

Güncelleme Tarihi:

1170 kişi, onlar gibi olmak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2001 00:00


Celal ERBAŞ/MAGAZİN SERVİSİ
Haberin Devamı

Podyumların başarılı mankenleri Kenan İmirzalıoğlu ile Deniz Akkaya, yıldız olmak isteyen birçok genç insana model oldu. Deniz Akkaya ve İmirzalıoğlu'nun şöhret kapılarını zorladığı

Best Model of Turkey yarışmasına bu yıl rekor sayıda genç başvurdu. Organizasyon komitesi seçim yapmakta hayli zorlandı.

Ünlü organizatör Erkan Özerman'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘‘Best Model of Türkiye’’ yarışması, bugüne kadar şov dünyamıza birçok yetenek kazandırdı. ‘‘Deli Yürek’’ dizisinin ünlü aktörü Kenan İmirzalıoğlu, podyumların sıradışı mankeni Deniz Akkaya, yine podyumların ünlü ismi ve Kanal D ekranlarına gelen ‘‘Kokpit’’ programının sunucusu Deniz Pulaş gibi isimler, Best Model of Türkiye Yarışması'na girip şöhret basamaklarını hızla tırmanan isimlerden yalnızca birkaçı. Star yaratan yarışmanın bu yılki elemelerine rekor sayıda başvuru yapıldı. Bu yıl 14'üncü kez gerçekleştirilecek olan yarışmaya 1170 kişi müracaat etti. Müracaatların yoğunluğu nedeniyle çok şaşırdığını dile getiren Erkan Özerman, ilk elemede yarışmacı sayısını 200'e indirebilmek için bir hayli zorlandıklarını sözlerine ekledi. 28 Mayıs'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılacak ikinci elemede, 200 yarışmacı arasından 30 kız ve 30 erkek finalist seçilecek. Yarışma bugüne dek Kenan İmirzalıoğlu, Deniz Akkaya, Deniz Pulaş'la birlikte, Ebru Ürün, Sema Şimşek, Burak Hakkı, Berke Hürcan, Esin Moralıoğlu, Begüm Özbek ve Sultans of the Dance'da şeytan rolüyle sahneye çıkan Hasan Yalnızoğlu'nu üne kavuşturmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!