Bugün noterler açık mı? 1 Mayıs noterler çalışıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Bugün noterler açık mı 1 Mayıs noterler çalışıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2019 17:17

Alım, satım ve tasdik işlemleri bulunanların gündeminde 1 Mayıs Çarşamba günü noterler çalışıyor mu sorusu yer alıyor. Bugün noterler çalışıyor mu sorusuna alacakları cevaba göre işlemleri için yola çıkacak olan vatandaşlar, internet üzerinden konuyla ilgili yanıt arıyor. İşte, bugün noterler açık mı sorusunun cevabı

Haberin Devamı

1 Mayıs'ta noterlerin çalışıp çalışmadığını merak eden vatandaşlar, araştırmalarını ve sorgulamalarını sürdürmeye devam ediyorlar. Noterler aracılığıyla yapacakları çeşitli işleri, 1 Mayıs günü halledecek olan vatandaşlar, noterlerin o gün için çalışma programını merak ediyor. Peki, 1 Mayıs'ta noterler açık mı?

BUGÜN NOTERLER AÇIK MI?

1 Mayıs'ın resmi tatil olması ve noter gibi kurumların resmi kurum niteliğinde çalışması dolayısıyla işlemler bir sonraki iş günü olan 2 Mayıs Perşembe günü görülecek. Noter satışları ve tasdik işlemleri yine ayın ilk iş günü olan 2 Mayıs günü gerçekleştirilecek.

NÖBETÇİ NOTER SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Nöbetçi noter sorgulama işlemi, şu an için sadece Türkiye Noterler Birliği internet sitesi üzerinden yapılabilmektedir. Hafta sonu 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet veren nöbetçi noterler, kurumun resmi internet sitesi üzerinden il ve tarih seçimi ile kolayca sorgulanabiliyor.

Haberin Devamı

NÖBETÇİ NOTER SORGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!