Gökçek: Hesap sormak boynumun borcu

Güncelleme Tarihi:

Gökçek: Hesap sormak boynumun borcu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2013 00:00

“LivCom Ödülleri’nin rüşvet karşılığı alındığı” iddialarına belgelerle yanıt veren Gökçek, haberlerin kaldırılması için avukatına talimat verdiğini söyledi. Gökçek, “Hepsine dava açıyoruz, hem iftiradan dolayı ceza davası açıyoruz, hem de tazminat davası açıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara’ya BM’den onaylı En Yaşanabilir Kent Ödülü’nün sahte olduğu” yönünde çıkan iddialara yanıt vermek amacıyla basın toplantısı düzenledi.
“LivCom Ödülleri’nin rüşvet karşılığı alındığı” yönünde çıkan haberlere belgelerle yanıt veren Başkan Gökçek, kendilerine iftira atıldığını ve konunun muhataplarını mahkemeye vereceğini ifade ederek, “Bana iftira atandan hesap sormak boynumun borcu olsun” dedi.

YORUM TAMAMEN ASILSIZ

Gökçek, LivCom’un sahibi Alan Smith’in bu iddialara karşılık kendilerine mektup gönderdiğini belirterek, “Mektupta, ‘ödüllerin LivCom’a finansal destek sağlayan kentlere verildiğine dair yorum tamamen asılsızdır. Katılımcı hiçbir kent LivCom’a herhangi bir ödeme yapmamaktadır’ ifadeleri yer alıyor” diye konuştu. Yaklaşan seçimler öncesi CHP’lilerin kendisini yıpratmaya çalıştığını ve haberi yayımlayan gazetenin sahibinin CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat olduğunu kaydeden Gökçek, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

HEPSİNE DAVA AÇIYORUZ

“Böyle bir haber yapmak maalesef, ilkesizlik, omurgasızlık ve çapsızlıktır. Ben avukatıma talimat verdim, bütün internet sitelerine haberi kaldırmaları için yazı yazdı. Hepsine dava açıyoruz, hem iftiradan dolayı ceza davası açıyoruz, hem de tazminat davası açıyoruz. Basın Konseyi’ne de şikayet edeceğim. İddiası olan mutlaka iddiasını kanıtlamak zorundadır. Doğrudan doğruya seçimler yaklaşıyor, bu iftiranın nedeni budur. CHP’liler, ‘acaba biz Melih Gökçek’i nasıl karalarız’ dertleri bu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!