Giresunspor Mustafa Kaplan'a emanet

Güncelleme Tarihi:

Giresunspor Mustafa Kaplana emanet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2016 15:38

Giresunspor Mustafa Kaplan'a emanet

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU / GİRESUN, (DHA)- PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörlüğe Mustafa Kaplan getirildi.
Giresunspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, 1 yıllık anlaşma yaptıklarını söyledi. "Bizim ailemize uyum sağlayacak, bu memleketi hissedecek bir isimle anlaşacağız" dediklerini hatırlatan Başkan Bozbağ, şöyle devam etti:
“Mustafa Kaplan'la geçen sene de görüştük ancak Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’dan izin alamamıştık. Bu seneye kısmetmiş. Mustafa hocayla büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Bu sene çok farklı bir Giresunspor izleyeceksiniz. Koşan, mücadele eden, kazanma hırsı çok fazla olan bir takım izleyeceksiniz."
Giresunspor’a katıldığı için mutlu olduğunu vurgulayan Mustafa Kaplan ise, "Bu sene daha büyük hedefler için buradayım. Çok güzel işler yapacağımız için buradayım. Giresunspor’u hak ettiği noktaya taşımak için bugünden itibaren çalışmalara başlıyoruz" diye konuştu.
Bu arada Mustafa Kaplan’ın yardımcılıklarına İsmail Güney, Gürkan Aslan ile Medet Coşkun’un getirildiği açıklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!