Bavul temizliği nasıl yapılmalı?

Güncelleme Tarihi:

Bavul temizliği nasıl yapılmalı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2020 16:30

Bavullar, seyahatlerin en önemli parçası. Yanımıza aldığımız özel eşyalarımızı ve giysilerimizi kolayca taşımamıza yardımcı oluyor. Fakat, bavullar seyahat boyunca kolayca kirlenip lekelenirler. Bu yüzden temizliğine de dikkat etmemiz gerekiyor. Peki bavul temizliği nasıl yapılmalı? İşte püf noktaları...

Haberin Devamı

Tatil ve seyahat sırasında bavullar kolayca kirlenebilir. Bu yüzden, tatil dönüşü temizlenmesi de ihmal edilmemeli. Fakat, bavul temizliği kumaşına ve yapısına göre farklılık gösterir. Peki, bavullar nasıl temizlenmeli, nelere dikkat edilmeli? İşinize yarayacak püf noktalarını sizin için derledik.

İşe ilk olarak bavulu tamamen boşaltarak başlayın. Daha sonra içindeki toz ve kalıntıları, elektrik süpürgesiyle temizleyin. Yıkamadan önce kullanım talimatını mutlaka okuyun. Bavulunuz elde yıkanabilecek türdeyse, ılık su ve sabun ile temizleyebilirsiniz.

Plastik veya sert kaplamalı bir bavulunuz varsa sabunlu bir bez ile silin. Daha sonra güzelce kurulayın.

Bavulunuz deriyse fazla ıslatmadan silmeye özen gösterin. Çünkü yapısına ve rengine zarar görebilir. Bu yüzden, temizlemek için özel ürünleri tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bavulunuzun tekerlek ve diğer kısımlarını da sabunlu su ile kolayca temizleyebilirsiniz. Son olarak güzelce havalanmasını sağlayın.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!