Elif Kaya'ya Antalya'da yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Elif Kayaya Antalyada yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 14:51

Elif Kaya'ya Antalya'da yoğun ilgi

Haberin Devamı



İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - SAÇININ yarısını sarı yarısını da siyaha boyatarak magazin gündeminde uzun süre kalan Elif Kaya, Antalya'daki bir gece kulübünde sahneye çıktı. İmajıyla olduğu kadar sesi ve şarkılarıyla beğeni gören Kaya, 'Bir Belibilsen' adlı şarkısını yoğun ilgi üzerine 3 kez söyledi.

Müzik piyasasına 12 yaşında yaptığı besteyle adım atan, ardından özel bir televizyon kanalında düzenlenen müzik yarışmasıyla şöhret basamaklarını tırmanan Elif Kaya, Antalyalı hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Paşa Lara adlı gece kulübünü tıklım tıklım dolduran Elif Kaya hayranları, başarılı şarkıcıyı ayakta alkışladı.

'Neredeydin Dün Gece' ve 'Karanlık Dünyam' albümleriyle dikkati çeken Elif Kaya, 'Bir Bilebilsen' adlı şarkıyla yoğun ilgi gördü. Kaya, yoğun istek üzerine şarkıyı 3 kez seslendirdi. Kaya, hakkında merak edilenlere de cevap verdi.

Saçlarının yarısını sarı, yarısını da siyaha boyayarak yarattığı imaj çalışmasıyla dikkati çeken Kaya, "Taklit edilmek çok güzel bir duygu. Sarı ve siyah saç rengini 2014 yılında ilk yapan benim. Bu yıl ünlü şarkıcı 'Sia' saçını sarı ve siyaha boyadı. Bu saç renginin fikri danışmanı Selim Akar. Dikkat çekmek ve imaj çalışması olarak yaptık. Ama zaman için de benim karakterimle çok uyuştu. Çünkü ok kararsız bir insanım. İçimi ve dışımı temsil ediyor. İnsanların aklında kaldıö dedi.

Kostümlerinin de kendisi seçen şarkıcı,öÇocuklar beni dinleyip sevdikleri zaman çok mutlu oluyorum. 2.5 yaşında bir hayranım var onunla yakın zamanda buluşmak istiyorum" dedi.

Kutsi'nin bestelediği sürpriz bir şarkı üzerine çalıştığını sözlerine ekleyen Kaya, "Zamanla her şey değişiyor. Şimdiden şunu yapacağım buna yapacağım demek istemiyorum. Fakat çok güzel şeyler olacak. Youtube için de özel bir şarkı hazırlıyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!