Türki Cumhuriyetlerden misafir öğrenciler

Güncelleme Tarihi:

Türki Cumhuriyetlerden misafir öğrenciler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2023 13:52

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Uluslararası Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği kapsamında, Türki Cumhuriyetlerden Ankara'ya gelen öğrenciler Millî Eğitim Bakanlığını (MEB) ziyaret etti.

Haberin Devamı

Bakanlıkta öğrencileri karşılayan Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, öğrencilerle MEB Öğretmenler Odası'nda bir araya geldi. Misafir öğrencileri ağırlamaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Bakan Yardımcısı Yılmaz, öğrencilerle sohbet etti.

‘GÖNÜL BAĞIMIZ VAR’
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Bosna Hersek, Özbekistan, Kırgızistan, Arnavutluk, Romanya, Pakistan, Çad, Filistin ve Afganistan'ın aralarında bulunduğu yaklaşık 20 ülkeden gelen ve bazıları Türkiye Maarif Vakfı bünyesinde eğitim gören öğrencilere hitap eden Yılmaz, " Bugün dünyada çocuklar katledilirken, siz burada barış ve masumiyetin temsili olarak Türkiye Cumhuriyeti'nde bir programa katılıyorsunuz. Biz size o kadar çok değer veriyoruz ki; çocuklara ve masumiyete verilen değerin bütün insanlığa verilen kıymet olduğunu biliyoruz. Mesafe olarak uzaklardan geldiniz, sizlere çok teşekkür ediyoruz. Döndüğünüzde akrabalarımıza ve yakınlarınıza sevgilerimizi iletin lütfen. ‘Yaratılanı severiz, yaratandan ötürü’ sözüyle gönülden hissettiğimiz sevgimizi burada sizinle paylaşmak istiyorum" dedi.

BAKMADAN GEÇME!