Spot ne demek, ne anlama gelir? Spot kelimesinin TDK sözlük anlamı

Güncelleme Tarihi:

Spot ne demek, ne anlama gelir Spot kelimesinin TDK sözlük anlamı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2021 17:27

Spot kelimesi, günlük hayatta çok sık araştırılan kelimeler arasında yer alıyor. Ama pek çok kişi bu kelimeyi ilk kez duyduğu zaman anlamını araştırma gereksinimi duyuyor. Spot hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyen pek çok kişi bu alanda geniş çaplı araştırmalar yapıyor. Spot ne demek, ne anlama gelir sizler için derledik.

Haberin Devamı

Spot kelimesi, günlük hayatta en sık kullanılan ve en çok duyduğumuz kelimeler arasında yer alıyor. Bu kelime, cümle içinde kullanıldığı şekline göre bazı zamanlarda farklı anlamlar kazanıyor.

Spot Ne Demek?

Spot kelimesi, dilimize Fransızcadan geçmiş olan bir kelimedir. Fransızcadan geçen ve dilimizde sıkça kullanılan spot kelimesinin anlamı, tanıtımcık ya da aynalı alet ile ekrana oluşturulan görüntü şeklinde de açıklanır.

Spot Ne Anlama Gelir?

Spot kelimesi, günümüzde TDK'da çok sık araştırılıyor. Günlük hayatta da çok kullanılan bu kelimenin anlamı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Spot kelimesinin anlamı ise, peşin, ışınıtı, herhangi bir aynalı alet ile ekran üzerinde ortaya çıkarılan görüntü ve tanıtımcılık anlamına gelir.

Spot Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı

Haberin Devamı

Spot kelimesi, TDK sözlüğünde çok sık aranan kelimeler arasında yer alıyor. Günlük hayatta da çok sık kullanılan bu kelimenin TDK anlamı ise; ışınıtı, peşin, herhangi bir aynalı alet ile ekran üzerinde ortaya çıkarılan görüntü ve tanıtımcılık demektir. Bu kelime, cümle içinde kullanıldığı şekle göre farklı anlamlar kazanır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!