Sonu kür ile biten kelimeler listesi - 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli kür ile biten kelimeler

Güncelleme Tarihi:

Sonu kür ile biten kelimeler listesi - 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli kür ile biten kelimeler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 13:42

Dünyanın en zengin dillerinden bir tanesi de Türkçe olarak bilinmektedir. Sondan eklemeli dillerden birisi olan Türkçe içerisinde birbirinden farklı kelimeler bulunmaktadır. Bu kelimelerin kullanım alanları da değişmektedir. Sonu kür ile biten çok sayıda kelime bulunmaktadır. Sonu kür ile biten kelimeler listesi - 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli kür ile biten kelimeler nelerdir tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

Sonu kür ile biten yaklaşık 9 kelime bulunmaktadır. Türkçe araştırmalar ve kelime oyunlarında kelime bilgisinin çok önemli bir yeri bulunmaktadır. Özellikle de scrabble gibi kelime oyunlarında kelime bulmak oldukça önemlidir.

 Sonu Kür İle Biten Kelimeler Listesi

 Türkçe kelimelerin bulunduğu çok sayıda kelime yarışmaları bulunmaktadır. Kelimelerin anlamlarının ve kullanım alanlarının bilinmesi önem taşımaktadır. Kelime dağarcığının gelişmiş olması bireylerin eğitim ve öğretimine de yön vermektedir. Özellikle kişilerin sosyolojik gelişimlerinin sağlanması için de kelimeler hakkında bilgi sahibi olunmalıdır. Türkçe genelinde sonu kür ile biten çok sayıda kelime bulunmaktadır.

 3 Harfli Kür İle Biten Kelimeler

 Dünya genelinde en bilinen dillerden birisi de Türkçedir. Türkçe kelimelerin kullanım alanları oldukça fazladır. Özellikle sonu 3 harfli olan ve kür ile biten kelime sadece kür'dür. Kür başlı başına bir anlam ifade etmektedir. Kür genellikle sağlıklı yaşamak için yapılan detoks anlamına gelmektedir. Bunun yanı sıra bazı kürler cilt temizliğinde de kullanılmaktadır. Kür kelime kökünden birbirinden farklı kelimeler de tüketilebilir.

Haberin Devamı

 4 Harfli Kür İle Biten Kelimeler

 Günümüzde özellikle gençler verimli vakit geçirmek için bazı oyunları oynayabilirler. Özellikle kelime oyunları ve bilgi yarışmalarında kelimeler çok fazla sorulmaktadır. Bu bilgi yarışmalarında da doğru kelimeleri bulmak için bazı kelime köklerine de bakılması gerekmektedir. Kelimelerin köklerine bakıldığı sırada kullanıldığı yer ve anlamları da anlaşılabilir. Türkçe içerisinde 4 harfli ve kür ile biten bir kelime bulunmuyor.

 5 Harfli Kür İle Biten Kelimeler

 Kelime dağarcığının zengin olması kişiyi daha donanımlı bir hale getirecektir. Türkçe kelimelerin anlamlarının bilinmesi neticesinde cümleler de daha doğru kurulabilir. Kelimelerin oluşturulduğu sırada eklerin de çok önemi vardır. 5 Harfli kür ile biten kelimeler "Çükür" ve "Şükür" olarak bilinmektedir. Bu kelimeler ile kurulan bazı cümleler şu şekilde sıralanabilir; Hava kapalı ama yağış olmadı çok şükür. Çok şükür sınavda beklemediğim sorular çıkmadı.

Haberin Devamı

 6 Harfli Kür İle Biten Kelimeler

 Kelime bilmenin önemli avantajları bulunmaktadır. Özellikle kür ile biten kelimeler de merak ediliyor. "Merkür" ve "Tünkür" 6 harfli kür ile biten kelimeler arasında yer almaktadır. 6 Harfli kür ile biten kelimelerden oluşan cümleler şu şekilde sıralanabilir;

 - Dünyanın yanı sıra Merkür de en merak edilen gezegenler arasında yer almaktadır.

 7 Harfli Kür İle Biten Kelimeler

 Türkçe içerisinde kür ile biten çok sayıda kelime bulunmaktadır. Özellikle 7 harfli kür ile biten kelimeler "Manikür" ve "Pedikür" olarak bilinmektedir. Özellikle güzellik alanlarında kullanılan manikür ve pedikür konusunda pek çok cümle kurulabilir. O cümlelerden bazıları ise şu şekildedir;

Haberin Devamı

 - Yaptırdığı manikürü hiç beğenmedi.

 - Pedikür sayesinde oldukça güzel bir görünüme kavuştu.

 - Pedikür ve manikür ücretleri belirlendi.

 - Manikürü yenilemek için geldi.

 8 Harfli Kür İle Biten Kelimeler

 Kür ile biten çok sayıda kelime bulunmaktadır. Özellikle de 8 harfli kür ile biten kelimeler tefekkür, teşekkür ve tezekkür olarak bilinmektedir. Bu kelimeler cümle içerisinde çok rahat bir şekilde kullanılabilir. Kelimeler hakkında doğru bir bilgiye sahip olmak çok önem taşır.

BAKMADAN GEÇME!