Sınıf öğretmenleri sempozyumda buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Sınıf öğretmenleri sempozyumda buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 15:12

İstanbul’da özel bir eğitim kurumu bünyesinde Üçüncü Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği Sempozyumu, bu yıl ‘Öğrenme Senfonisi’ temasıyla 7 Ocak’ta düzenlenecek.

Haberin Devamı

Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği Sempozyumu’nun teması ‘Öğrenme Senfonisi’ olarak belirlendi. Çevre Koleji, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği sempozyum 7 Ocak’ta düzenleniyor. Sempozyumda Türkiye’nin farklı illerinden 450’nin üzerinde eğitimcinin sempozyuma katılması bekleniyor.

YÖNTEMLER MASAYA YATIRILACAK

Eğitim alanında tanınan birçok akademisyen ve psikologun katılımıyla gerçekleşecek sempozyumda, gün boyunca sürecek seminerler ve farklı konulardaki atölye çalışmalarıyla eğitimde kullanılan yöntemler masaya yatırılacak. ‘Çevre Pulse Show’un gösterisiyle başlayacak sempozyumda, İstanbul’da eğitim danışmanlık şirketi olan LEAD/Turkey’in kurucu yöneticisi JT Rehill’in ‘Bilimsel Yollarla Öğretme Sanatını Geliştirme’, Sakine Özdemir ve Murat Sürmeli’nin ‘21’inci yüzyılda öğretmen becerileri’ konulu sunumlarının yanı sıra birçok eğitici ve öğretici atölye gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Uzmanlar tarafından verilecek ‘Eğitimde Sistem Düşüncesi, Beyin ve Öğrenme, Çocuklarda Yaşam Becerileri, Farklı Öğrenen Çocuklar, Problem Çözme ve Düşünme Becerileri, Etkin Ana Dil Öğretimi, Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite, Dürtü Kontrol ve Öğrenme Bozuklukları, Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Duyarlı Sınıf’ gibi birbirinden farklı konularda da eğitimciler atölyelerle bilgilendirilecek.

BAKMADAN GEÇME!