Rize'de özel eğitime ara verildi

Güncelleme Tarihi:

Rizede özel eğitime ara verildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 15:51

Doğu Karadeniz'i etkisi altına alan kar nedeniyle bugün, Rize'deki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personele izin verildiği, özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinde de eğitime ara verildiği bildirildi. Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşullarının devam ettiği ve kent genelinde aralıklarla karın etkisini sürdürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinde 26 Ocak Salı günü eğitime ara verildiği bildirilen açıklamada, "Aynı tarihte kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır" ifadesine yer verildi.     

Açıklamada, vatandaşların buzlanma, çığ ve çatılardan düşebilecek kar kütlelerine karşı dikkatli olması ve zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları da istendi. 

Kocaeli'de özel eğitime kar engeli 

Kocaeli'nin bazı ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde bugün eğitime ara verildi.

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Derince, İzmit, Kandıra, Kartepe, Başiskele ve Gölcük ilçelerinde olumsuz hava şartlarının devam etmesi nedeniyle özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde 26 Ocak Salı eğitime ara verildiği kaydedildi.     

Haberin Devamı

İlçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarında görevli, engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.     

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!