Oyunculuk eğitimleri başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Oyunculuk eğitimleri başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2019 16:54

‘Gösteri Sanatları Merkezi Oyunculuk Akademisi’ 18 Şubat’ta başlıyor. Programa son başvuru tarihi ise 14 Şubat. Uzman isimler tarafından verilecek olan eğitimler, herkese açık olacak. Eğitim sonunda başarılı katılımcılara sertifika verilecek.

Haberin Devamı

Oyunculuk eğitimleri 18 Şubat’ta başlıyor. Eğitimler, İbn Haldun Üniversitesi (İHÜ) ve İBB Kültür Daire Başkanlığı Gösteri Sanatları Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Üniversitenin sürekli eğitim merkezinde düzenlenen ‘Gösteri Sanatları Merkezi Oyunculuk Akademisi’ programında; kamera önü ve tiyatro eğitimleri yer alacak. Alanında uzman eğitmenler tarafından; ‘Sahne Oyunculuğu’, ‘Kamera Önü Oyunculuğu’, ‘Ses-Nefes-Diksiyon’, ‘Beden Hareket-Doğaçlama’ ile ‘Oyunculuk’ alanında seminer, çalıştay ve paneller verilecek.

SERTİFİKA ALACAKLAR
‘Gösteri Sanatları Merkezi Oyunculuk Akademisi’, 17-32 yaşları arasında ‘Temel Oyunculuk’ alanına ilgi duyanlara açık olacak. Başarılı katılımcılar, ‘Temel Oyunculuk Eğitimi Uzmanlık Sertifikası’ almaya hak kazanacak. Eğitimler toplamda 272 saatten oluşacak.

BAKMADAN GEÇME!