Okullar öğreniyor, öğretmenler güçleniyor

Güncelleme Tarihi:

Okullar öğreniyor, öğretmenler güçleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2022 11:30

9’uncu Ortaöğretim Çalıştayı, bu yıl “Öğrenen Okul- Güçlenen Öğretmen” temasıyla 10 Aralık’ta düzenlenecek. Yaklaşık 650 özel okul yöneticisi ve öğretmenin katılacağı çalıştay,  öğretmenlerin değişen çağa uygun yöntemleri takip etmesine ve dünyanın her köşesinde yapılan bilimsel çalışmalardan haberdar olmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOK) Ortaokul ve Lise Komisyonu üyelerinin iş birliğiyle Irmak Okulları’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 9’uncu Ortaöğretim Çalıştayı’nda 2 konferans, 2 panel ve eş zamanlı 15 atölye yer alacak. Milli Eğitim Sistemi içerisinde yer alan uygulamaların, yöntemlerin ve sorunların görüşüleceği çalıştayda, çözüm önerileri ele alınarak okulların kazanımlarının artırılması üzerine çalışılacak.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN
Açılış konuşmalarında Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu, MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Öztürk, Irmak Okulları Kurucu Temsilcisi A. Ülkü Arıoğlu yer alacak. MEB bürokratları, özel öğretim kurumlarını temsil eden dernek başkanları, akademisyenler, özel okul yönetici ve öğretmenlerinin katılması beklenen çalıştaya öğretmenler, TÖZOK’un internet adresi üzerinden başvuru yapabiliyor.

BAKMADAN GEÇME!