Mezun olduğu okulun öğrencileri, Münir Özkul’u andı

Güncelleme Tarihi:

Mezun olduğu okulun öğrencileri, Münir Özkul’u andı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2019 17:37

Sanatçı Münir Özkul, mezun olduğu Bakırköy İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından vefatının birinci yılında mezarı başında anıldı.

Haberin Devamı

Bakırköy'deki Zuhurat Baba Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine, Bakırköy İlkokulu'nda eğitim gören 50 öğrenci ve öğretmenleri katıldı. Okul bahçesinden mezarlığa ellerinde pankart ve çiçeklerle yürüyen öğrenci ve öğretmenler, Özkul'un kabrine çelenk bırakarak dua etti.

Bakırköy İlkokulu Müdürü Ceyhun Coşkundeniz, Münir Özkul'un görev yaptığı okulun eski öğrencilerinden biri olmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Coşkundeniz, Bakırköy İlkokulu'nda yetişen, sanat dünyasında yeri doldurulması mümkün olmayan, Hababam Sınıfı'nın ‘Mahmut Hoca’sını vefatının birinci yılında mezun olduğu okulun öğrenci ve öğretmenleriyle andıklarını anlattı.

Mezun olduğu okulun öğrencileri, Münir Özkul’u andı

Haberin Devamı

Sanatçı kişiliğini korumanın ve taşımanın kolay bir şey olmadığını anlatan Coşkundeniz, Münir Özkul'un sanatçı vasfını en iyi taşıyan ustalardan olduğunu söyledi.

Öğrencilerden Elif Kaleli ve Mert Yılmaz, Özkul ile aynı okulda eğitim öğretim gördükleri için mutlu olduklarını, Münir Özkul'un filmlerini çok sevdiklerini belirtti.

BAKMADAN GEÇME!