MEB’de görev değişiklikleri

Güncelleme Tarihi:

MEB’de görev değişiklikleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2023 14:50

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Teftiş Kurulu Başkanlığı görevine Metin Çakır’ın yerine Abdulkadir Özkan atandı. Özkan daha önce MEB'de Bakanlık Müfettişliği ve Özel Kalem Müdürlüğü görevlerinde bulmuştu.

Haberin Devamı

Abdulkadir Özkan, 1981 yılında  Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri’de tamamladı. 2009'da Pamukkale Üniversitesi İİBF İktisat bölümünü bitirdi. Meslek kariyerine Maliye Bakanlığı’nda uzman yardımcısı olarak başlayan Özkan, 2009 yılında MEB’in açtığı Müfettiş Yardımcılığı sınavını kazandı. Özkan, 2013-2018 yılları arasında MEB Müsteşarlık Özel Kalem Müdürlüğü’nde Müfettiş olarak ve sonrasında Özel Kalem Müdürü olarak görev yaptı. Özkan, en son Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulunda Denetçi olarak görevini yürütüyordu.

İNŞAAT EMLAK GENEL MÜDÜLÜĞÜ’NE ÖZCAN DUMAN
Diğer yandan İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü'ne Özcan Duman atandı. Görevlendirmenin ardından düzenlenen devir teslim toplantısında Duman, görevi Umut Gür'den resmen devraldı.1976 yılında Sivas’ta doğan Duman, 2018 yılında MEB’de İnşaat ve Emlak Daire Başkanı olarak görev yapmıştı.

BAKMADAN GEÇME!