Kitap geliri TEV’e

Güncelleme Tarihi:

Kitap geliri TEV’e
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2024 13:29

Girişimci Gamze Cizreli kaleme aldığı Ateşle Oynayanlar kitabının telif gelirlerini kız çocukların eğitimine destek için Türk Eğitim Vakfı (TEV) çatısı altındaki ‘Bir Kıvılcım Yeter’ isimli fona aktardı. TEV sosyal medya hesabından Cizreli’ye teşekkür etti.

Haberin Devamı

TEV’in paylaşımı şöyle: “Gamze Cizreli, Ateşle Oynayanlar kitabının telif gelirini ‘Bir Kıvılcım Yeter’ burs fonuna bağışlayarak genç kadınların eğitimlerine devam edebilmeleri için onlara umut oldu. Eğitimde fırsat eşitliği için çalışmalarımızı özveri ile sürdürdüğümüz bu yolda, sağladığı anlamlı destek için kendisine teşekkür ederiz.”

‘NİCE KIZIMIZIN UMUDU OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Cizreli kitabından kendi ailesini ve girişim hikayesini anlatmıştı. TEV Cizreli’ye de ayrıca teşekkür mektubu gönderdi. Instagram hesabından paylaşım yapan girişimci yazar duygularını şöyle aktardı:

“Bu sabah TEV’den kitabımın bugüne kadarki telif gelirinin tümünün bağışına karşılık aldığım bu teşekkür mesajıyla uyandım. Kitap sizlerin sayesinde, okuyanların birbirine önerisiyle kısa sürede 50 bin baskıya ulaştı. Bu anlamda en büyük teşekkürüm kitabı okuyan, imza günlerine koşa koşa gelen, salonları doldurup taşıran, mesajla, maille, her şekilde bana yorum ve görüşlerini ileten canım okuyucularıma. O kadar çok olumlu dönüş alıyorum ki, kimi ‘ilham oldu’ , kimi ‘ortak ne kadar çok noktamız varmış’ diyor, kimi hayatının en zor döneminde rotasını kaybetmişken satırlarımın onlara nasıl umut olduğundan bahsediyor. Ve işte bu yaşadığımız ortak duygular bir yandan da yeni kıvılcımların aleve dönmesine vesile oluyor. Hepimizin sayesinde üniversitede okuma imkanı olmayan kızlarımız 4 sene boyunca okul hayatlarına kesintisiz devam edebilecekler. Biz de sizlerle bu satırlarda buluştukça daha nice kızımızın umudu, ışığı olmaya devam edeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!