İskenderun’da 'Teknoversite Günleri'

Güncelleme Tarihi:

İskenderun’da Teknoversite Günleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 15:43

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) 1.Teknoversite Günleri düzenlendi. Etkinliğin açılış törenine Hatay Valisi Ercan Topaca da katıldı.Sanayi kuruluşları ve öğrencilerin çalışmalarının tanıtılacağı 1. Teknoversite Günleri’nin açılışında konuşan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, programın 3 gün süreceğini söyledi. Rektör Dereli "Dolu dolu, hemen hemen her gün, her saat bir etkinlik var, bilimsel teknolojik etkinlikler. Aynı zamanda öğrencilerimizin kendini ifade ettiği, edebileceği yarışmalar, etkinlikler, gösteriler, film gösterileri tiyatrolar yer alıyor. Tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Etkinliğin açılış kurdelesi, Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Ahmet Sınav ve işadamları tarafından birlikte kesti.

Etkinlikte bölgenin önemli sanayi kuruluşlarından; İsdemir, Ekinciler DÇ, Noksel, Güven Makine, Ferra Filter, Onfil Filter, Şampiyon Filtre, ASAŞ Filtre ile Davut Grup mermer ve sandviç panel firmaları stant açtı. Stantları gezen Vali Topaca, ürünlerle ilgili bilgiler aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!