İlçe milli eğitim müdürü hayat bilgisi kitabı yazdı

Güncelleme Tarihi:

İlçe milli eğitim müdürü hayat bilgisi kitabı yazdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2014 10:52

Antalya’nın Demre İlçesi Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal’ın ilkokul birinci sınıflar için yazdığı ‘Hayat Bilgisi’ kitabı, önümüzdeki dönem okutulmaya başlanacak.

Haberin Devamı

Ankara’daki bir yayınevi tarafından basılan Aldal’ın kitabı, Milli Eğitim Bakanlığı Tebliğler Dergisi’nin Ocak sayısında 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında okutulacak ilk ve orta öğretim ders kitapları listesinde yer aldı.

Bülent Aldal, 13 yıl sınıf öğretmenliği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığını, 26 yıllık eğitimci olduğunu ve bu kitabı 5 senede hazırladığını belirtti. Aldal, şöyle konuştu:
"1., 2., 3. sınıflar için Hayat Bilgisi kitabı yazdım. Her üç eserim de Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Dairesi tarafından ders kitabı olarak kabul edildi. Anlaştığım yayınevi birinci sınıf Hayat Bilgisi kitabını basarak, gelecek öğretim yılında eğitim dünyasına kazandırdı" dedi. Bu çalışma eğitim dünyasındaki dikili ağacım oldu. Bu kitabın, minik öğrencileri gelecek yaşamlarına hazırlamasını istiyorum 26 yıllık eğitimcilik yaşamımda edindiğim bilgi, tecrübe ve gözlemlerimi bu esere yansıttım."

BAKMADAN GEÇME!