Her öğrenciye özel karşılama

Güncelleme Tarihi:

Her öğrenciye özel karşılama
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2017 16:26

ABD Kuzey Carolina’da İngilizce öğretmeni Barry White, sabahları öğrencilerini özel olarak geliştirdiği el sıkma hareketleriyle karşılıyor.

Haberin Devamı

ABD’de Kuzey Carolina’nda Ashley Park Ortaokulu’nda İngilizce öğretmeni olan Barry White öğrencilerini kişileştirilmiş el sıkışma töreniyle sınıfa alıyor. Amerikan medya kuruluşu ABC’ye konuşan White, “Öğrenciler okula geldiğinde, sınıf kapısının önünde karşılaşmamızı yapıyoruz, ardından herkes sınıfa giriyor” diyor.

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

HERKESE ÖZEL

Barry White el sıkma figürlerinin geliştirilmesinde öğrencilerinin karakterlerinden faydalandığını söylüyor. Geçen yıl 4’üncü sınıf düzeyindeki bir öğrenciyle bunu yapmaya başladıklarını söyleyen White, “Bu sene birçok öğrencimle birlikte el sıkma figürlerini yapıyoruz. En başta bir, iki  öğrenci derken şimdi bulaşıcı bir hal aldı. Bunun öğrencilerim için ne kadar anlam ifade ettiğini görüyorum. Herkes derse geliyor ve kimse dersi asmıyor” diye konuşuyor.

Haberin Devamı

SINIFA HEYECAN GELİYOR

White her öğrenci için kişiselleştirilmiş figürleri nasıl aklında tutabildiğini ise öyle anlatıyor:
“Bu kas hafızasıyla ilgili. Bunu öğrencilerimle çok kez yaptım. Onlar da bunu yapmaya bayılıyor. Her öğrenci için hareketler farklı. Bu onların kişisel özelliklerine göre ortaya çıkıyor. Bu sayede sınıfımıza heyecan geliyor ve yüksek bir enerji yakalıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!