GSÜ’lü öğrencilere burs desteği

Güncelleme Tarihi:

GSÜ’lü öğrencilere burs desteği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2023 12:59

Galatasaray Üniversitesi Mezunlar Derneği (GSÜMED), Türk Eğitim Vakfı (TEV) çatısı altında TEV-Galatasaray Üniversitesi Mezunlar Derneği Burs Fonu oluşturdu. GSÜMED, bu fon ile 2023-2024 öğretim döneminden itibaren Galatasaray Üniversitesi’nde okuyan en az 10 öğrenciye burs desteği verecek. TEV de GSÜMED Burs Fonu ile desteklenen öğrenci sayısına eş oranda Galatasaray Üniversiteli öğrenciye burs desteği sağlayacak. Burs verilen öğrenci sayısı bu sayede iki katına çıkacak.

Haberin Devamı

TEV, çatısı altında kurulan fon desteğiyle okuyacak öğrenci sayısı kadar GSÜ’lü öğrenciye eş destek vermek üzere GSÜMED ile bir protokol imzaladı.

İŞ BİRLİĞİYLE DAHA FAZLA ÖĞRENCİYE DESTEK
TEV Genel Müdürü Banu Taşkın, “Türk Eğitim Vakfı olarak, kurulduğumuz günden bu yana eğitimde fırsat eşitliği temelinde daha fazla öğrencinin yanında olmak için çalışıyoruz. Kurduğumuz güçlü iş birliği sayesinde öğrencilerimizin eğitim yolunu aydınlatacak ışığı büyütmenin mutluluğunu yaşıyor ve GSÜMED’e, eğitime sağladıkları katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Galatasaray Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Tunca Üçer de konuşmasında; “Bir devlet üniversitesi olan Galatasaray Üniversitesi’nde öğrencilerin artan ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Büyük bir geleneğin taşıyıcısı olan derneğimizin, Türkiye’nin en köklü vakıflarından Türk Eğitim Vakfı ile yaptığı işbirliği ile her sene çok daha fazla öğrenciye destek sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!