Futbolculardan 'Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun’ pankartı

Güncelleme Tarihi:

Futbolculardan Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun’ pankartı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 13:11

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftası için işbirliği yaptı. Buna göre, 24-27 Kasım arasında oynanacak maçlarda futbolcular, “Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun” temalı pankartlarla sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda futbolcular da öğretmenlerin bu gününü sahada kutlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğinde, 24-27 Kasım tarihleri arasında oynanacak Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarında futbolcular, “Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun”, “İyi ki Varsın Öğretmenim” yazılı pankartlarla sahaya çıkacak. Futbolcular, oynanacak maçlarda, seremoniye çıkarken sağ üst köşesinde Milli Eğitim Bakanlığı, sol üst köşesinde ise Türkiye Futbol Federasyonu’nun logolarının yer aldığı pankartlar taşıyacak.

ÖĞRETMENİN ÖNEMİ VURGULANACAK
Pankartlarda ayrıca; öğretmenin önemini vurgulayan özlü sözlere de ver verilecek. Futbolcuların taşıdıkları pankartlar, seremoniden sonra tribüne asılacak. Pankartlarda yer alacak özlü sözler şöyle:

Haberin Devamı

“Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.” (Mutafa Kemal Atatürk)
“Ben ancak bir muallim olarak gönderildim.” (Hz. Muhammed)
“Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.” (Hz. Ali)
“Dünyada her şeye değer biçilebilir, ama öğretmenin eserine değer biçilemez.” (Socrates)

BAKMADAN GEÇME!