Etik ve uyum yöneticiliği eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Etik ve uyum yöneticiliği eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2016 11:14

Globalleşen dünyada önemli mesleklerden biri haline gelen etik ve uyum yöneticiliğine yönelik sertifika programları düzenleniyor. Etik ve uyum yöneticileri, şirketlerin global vatandaşlık kimlikleri ile gelen tüm risklerin erken teşhisi ve etkin yönetimi alanında görev yapıyor.

Haberin Devamı

Üniversiteler sertifika programları  ile iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik eğitimlerine her geçen yıl daha da ağırlık veriyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim de, Etik ve Uyum Yöneticiliği’ne yönelik sertifika programı düzenliyor. Etik ve uyum yöneticileri, şirketlerin global vatandaşlık kimlikleri ile gelen tüm risklerin erken teşhisi ve etkin yönetimi alanında görev yapıyor. Programa şirket hukuk müşavirleri, uyum yöneticileri, satış ve pazarlama, insan kaynakları, iç denetim ve kurumsal iletişim departman çalışanları, denetçiler, etik ve uyum konusunda uzmanlaşmak isteyen hukukçu ve yöneticiler katılabiliyor.

İş dünyasının ihtiyaçlarına göre hazırlanan kapsamlı program

Etik ve İtibar Derneği ve İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından hayata geçirilen sertifika programı 5 Kasım – 17 Aralık tarihlerinde üniversitenin santralistanbul Kampüsü’nde düzenlenecek. Etik ve Uyum Yöneticisi Sertifika Programı’nda kurumsal etik risk haritası çıkartma, şirket içi etik ihlallerinde iş ve ceza hukuku uygulamaları, etik kodu yazılım süreci, beyaz yaka suçları ve çıkar çatışmaları gibi konularda eğitim verilecek. 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!