Eğitim Yatırımcıları Zirvesi 31 Mart’ta

Güncelleme Tarihi:

Eğitim Yatırımcıları Zirvesi 31 Mart’ta
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 15:18

Eğitim platfomu Educashow, ‘Eğitim Yatırımcıları Zirvesi’ ne ev sahipliği yapacak. Zirvede dört gün boyunca öğretmenlere ücretsiz sertifikalı eğitimler verilecek, ünlü isimlerle eğitimin geleceği konuşulacak. Fuar alanında 19 başlık altında yüzlerce yeni ürünün tanıtımı olacak.

Haberin Devamı

Educashow, 31 Mart - 3 Nisan’da kapılarını dokuzuncu kez açacak. Taksim, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek Educashow Okul Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı’nın bu yıl beş önemli gündem maddesi var. Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili müdürlüklerin yanı sıra Türkiye’nin her yerinden özel okul sahipleri ve eğitim yatırımcılarının katılacağı zirvenin ana teması ‘Özel Okulculuğun Geleceği’ olacak.

Okul işletmeleri için yeni fırsatlar

Eğitim Yatırımcıları Zirvesi’nin en önemli konuğu ise Prof. Dr. Ralph Tabberer. Uzun yıllar Birleşik Krallık Okulları Genel Direktörlüğü görevinde bulunan Tabberer, şu anda Birleşik Krallık’ın ve Ortadoğu’da merkezi bulunan BBD Education’un yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. BBD Education, yatırımcılara, okul zincirlerine, hükümetlere ve yeni okul oluşturanlara danışmanlık veren uluslararası lider organizasyonların başında yer alıyor.

Haberin Devamı

Öğretmenlere ücretsiz seminer

Educashow’un bir diğer önemli gündem maddesi ise öğretmenleri, öğretmen adaylarını, eğitim uzmanlarını ilgilendirecek. Educashow’da, dört gün boyunca ücretsiz sertifikalı eğitim programları da düzenlenecek.

Fuar alanında oluşturulacak ve yeni eğitim girişimlerine ayırılacak bölümde ise, girişimciler proje ve ürünlerini yatırımcı ve eğitim yöneticilerine tanıtabilecek.

19 başlık altında yenilikler tartışılacak

Dört gün sürecek Educashow’un sertifika programlarının ve oturumlarının yanı sıra, fuar alanında yüzlerce yeni ürünün tanıtımı da gerçekleştirilecek. Lansmanı yapılacak olan ürünler 19 başlık altında sınıflandırıldı: Bilgisayar-laptop-tablet-internet uygulamaları, ihtiyaca özel yazılım uygulamaları, robotik uygulamalar, akıllı sistemler, laboratuvar sistemleri ve yenilikleri, 3D yazıcılar, e-learning çözümler, sanal gerçeklik, sağlıklı güvenli kullanışlı bina yapıları, matbaa ve yayıncılık, engelli çözümleri, güvenli araç sistemleri ve taşıma modelleri, personel eğitimi, yeni eğitim teknikleri, danışmanlık, tekstil ve yaratıcılığı arttıran eğitim materyelleri.

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!