Eğitim teknolojileri fuarı 19 Ekim’de

Güncelleme Tarihi:

Eğitim teknolojileri fuarı 19 Ekim’de
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 12:58

Eğitim alanındaki uluslararası ve yerel tüm uygulayıcıların en yeni ürünlerini sergilediği, sektöre ilham veren konuşmalar ve uygulamalı atölye çalışmalarıyla tüm dünyadan eğitimcilerin bir araya geldiği GESS Fuar ve Konferansları serisi Türkiye’de ilk kez 19-21 Ekim’de yapılacak. Fuarda eğitim teknolojileri alanında son trendler öğrenci, öğretmen ve diğer eğitim paydaşlarıyla buluşturulacak, çeşitli oturumlar düzenlenecek.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle, WOW İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan organizasyon, Türkiye’nin büyüyen eğitim sektörüne hizmet etmeyi hedefliyor. Fuarla eş zamanlı gerçekleştirilen ve içeriği, GESS’in global eğitim pazarındaki 11 yıllık deneyimiyle hazırlanan ücretsiz konferanslarında ise STEM, sinirbilim, sanal gerçeklik, robotik, kodlama, programlama, kanıta dayalı öğrenme, eğitimdeki dijital ve interaktif teknoloji trendlerine ilişkin oturumlar yer alıyor.

Ayrıca program kapsamında, eğitimcilerin edindikleri pratik öğretme metotlarını sınıflarına hemen taşıyıp uygulayabilecekleri biçimde kurgulanan özel oturumlar da olacak. Etkinlikte deneyimlerini paylaşmak üzere konuşmacı olmak isteyen eğitim profesyonelleri, www.gess-turkey.com adresi üzerinden başvuruda bulunabilecek.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!