DGS tercihleri ne zaman yapılacak? ÖSYM tarih verdi mi?

Güncelleme Tarihi:

DGS tercihleri ne zaman yapılacak ÖSYM tarih verdi mi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2018 18:32

DGS tercihleri ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı, sınava katılım sağlayan binlerce kişi tarafından araştırılmaya başlandı. DGS sonuçlarının açıklanmasının ardından soru ve cevaplar ÖSYM tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanmıştı. Adaylar gözünü şimdi tercih işlemlerine çevirdi. Peki, DGS tercihleri ne zaman yapılacak? ÖSYM tarih verdi mi?

Haberin Devamı

DGS tercih işlemlerinin ne zaman başlayacağı, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar tarafından merak edilen konular arasında yer almaya devam ediyor. Peki, DGS tercihleri ne zaman yapılacak? ÖSYM tarih verdi mi?

DGS TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

DGS tercihleri, geçtiğimiz yıl sonuçların açıklanmasının 13 gün sonrasında alınmaya başlanmıştı. Bu bilgiler ışığında, 2018 DGS tercihlerinin 29 Ağustos Çarşamba günü itibariyle erişime açılacağı öngörülebilir.

DGS SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 21 Temmuz'da uygulanan 2018-DGS'ye giren adayların cevap kağıtlarının görüntüleri ve cevap kağıtlarına yaptıkları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları, sınav soruları ve soruların doğru cevapları "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden 10 gün süreyle erişime açıldı.

Haberin Devamı

DGS SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!