Demirören Medya Lisesi örnek oldu

Güncelleme Tarihi:

Demirören Medya Lisesi örnek oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2022 07:00

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul’da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen ‘Mesleki Eğitim ve İstihdam Çalıştayı’nda açıklamalarda bulundu. Özer, “Akademik olarak başarılı öğrenciler mesleki lisesine döndüler. İlk kez ASELSAN Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Teknopark İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi gibi liseler ve en son kurduğumuz Demirören Medya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yüzde 1’lik veya yüzde 1’e yakın birimlerde başarılı öğrencileri almaya başladık” dedi.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul’da MÜSİAD tarafından düzenlenen ‘Mesleki Eğitim ve İstihdam Çalıştayı’nda yaptığı konuşmada da özetle şunları söyledi:

“Akademik olarak başarılı öğrenciler mesleki lisesine döndüler. İlk kez ASELSAN Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Teknopark İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Konya ASELSAN Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile en son kurduğumuz Demirören Medya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yüzde 1’lik veya yüzde 1’e yakın birimlerde başarılı öğrencileri almaya başladı. Meslek liseleri artık inovatif çalışmalar yapıyor, yurtdışına ihracat yapıyor. TEKNOFEST’te en fazla katılan okul türü de meslek liselerimiz oldu. Geliştirdikleri projelerle artık fen liseleriyle rekabet edilebilir hale geldiler.”

BAKMADAN GEÇME!