20 Ocak 2016 Bursa'da Okullar tatil mi?

Güncelleme Tarihi:

20 Ocak 2016 Bursada Okullar tatil mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 18:52

Bursa'da görülen kar yağışından sonra don ve buzlanma olaylarının görüleceği bildirildi. Bu açıklama sonrası Bursa'da eğitim ve öğrenim gören öğrenciler 'Yarın okullar tatil mi?', '20 Ocak'ta Bursa'da okul tatil mi?' gibi sorular ile araştırma yapmaya başladılar. Peki; Bursa'da yarın yani 20 Ocak Çarşamba okullar tatil mi? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışından dolayı bazı illerde okullar tatil edilmişti. Ancak Meteoroloji tahmin raporlarına göre bu gece ve yarın sabah buzlanma ve don olaylarının meydana gelmesi tahmin ediliyor.

Bu nedenle öğrenciler heyecanla okulların tatil edilmesini bekliyorlardı. Öğrencilerin bekledikleri haber az önce Bursa Valiliği'nden geldi.

Bursa Valiliği 20 Ocak'ta okulların tatil edildiğini duyurdu. Bursa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklama şöyle;

''Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; bu gece ve yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden ilimiz genelinde tüm anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 20 Ocak 2016 Çarşamba günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görülmüştür.

Haberin Devamı

Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaklardır.

Kamuoyuna duyurulur.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!