Bu oyuncakla hiç oynamadım senin olsun

Güncelleme Tarihi:

Bu oyuncakla hiç oynamadım senin olsun
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2023 10:34

İzmir’de bir ilkokulda birinci sınıf öğrencisinin depremzedeler için hazırladığı yardım paketine yazdığı “Bu oyuncak benim en sevdiğim oyuncağımdı. Sana hediye ediyorum. Hiç oynamamıştım. Senin olsun” mesajı yürekleri ısıttı.

Haberin Devamı

İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Residere’de Hayriye Nuri Ertan İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Ecrin Bayrak, öğretmeni Hale Yıldız tarafından yürütülen okul kampanyası dahilinde depremzedeler için oyuncaklarını paketledi. İçine en sevdiği hatta oynamaya kıyamadığı şatosunu ve bebeğini de ekledi. Okuma yazmayı yeni öğrenen Ecrin yardım paketinin üstüne bir de not yerleştirdi.

Bu oyuncakla hiç oynamadım senin olsun

BEBEĞİM EN YAKIN ARKADAŞIN OLSUN
Bayrak notunda, “Merhaba ben Ecrin Bayrak, İzmir Çeşme’de oturuyorum. Bu oyuncak benim en sevdiğim oyuncağımdı. Sana hediye ediyorum. Hiç oynamamıştım. Senin olsun, içine bebeğimi de koydum. En yakın arkadaşın olsun. Hayatın boyunca hep gül. Kendine iyi bak” ifadelerini kullandı.

Bu oyuncakla hiç oynamadım senin olsun
YANLARINA GİTMEK İSTEDİ
Ecrin’in Annesi Esra Bayam Bayrak da, “Kızımızı depremle ilgili haberlerden uzak tutmak istedik. Ancak bir şekilde haberdar oldu. Çok üzüldü. Onlar da benim arkadaşım dedi. Yanlarına gitmek istedi hatta. En sonunda yardım kampanyasında oynamaya kıyamadığı oyuncağını, onlar oynasın diye gönderdi. Okuma yazmayı yeni öğrenmesine rağmen üstüne bir de not yazdı. Hepimiz çok üzgünüz. Çok zor günlerden geçiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!