Bakan Tekin’in yeni dönem mesajı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Tekin’in yeni dönem mesajı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2024 11:42

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 16 günlük tatilin ardından ilk ders zilinin çalmasıyla, Ankara’daki bazı okullara ziyaretler gerçekleştirdi. Bakan Tekin yeni dönemle ilgili mesajında; “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 2’nci dönemi eğitim ailemize hayırlı olsun” dedi.

Haberin Devamı

 

Milli Eğitim Bakanı Tekin, yeni eğitim öğretim döneminin ilk gününde Etimesgut Şehit Güner Altınok İlkokulu ve Etimesgut Satı Kadın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Bakan Tekin, ziyaretleri sırasında öğrencilerle bir araya gelip onlara tavsiyeler verirken, öğretmenlerle de eğitimde yapılan ve yapılacak değişiklikler üzerine sohbet etti.  

YERLİ VE MİLLİ EĞİTİMLE İLERLEYECEĞİZ

Bakan Tekin sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: “Okul koridorlarının çocuklarımızın neşeli sesleriyle yankılandığı bu güzel günün mutluluğuna ortak olmak için öğrencilerimiz ve meslektaşlarımızla beraberdik. Bu dönemde de eğitimde atacağımız yeni adımlarla gençlerimizi daha nitelikli bir eğitimle buluşturma gayreti içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Teoriden pratiğe, eğitimden üretime giden yol olan, yerli ve millî olanın eğitimle şekillendiği mesleki eğitimi daha ileri noktalara taşıyacağız. Geleceğimiz olan gençlerimize ve onlara rehberlik eden meslektaşlarıma sağlıklı ve hayırlı bir dönem geçirmelerini diliyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!