ATA AÖF sonuçları açıklandı mı? ATA AÖF bütünleme sınavları ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF sonuçları açıklandı mı ATA AÖF bütünleme sınavları ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 12:16

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi – ATA AÖF sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Üniversite eğitimlerini açıktan tamamlamaya çalışan öğrenciler, güz dönemi finallerinden kaç puan aldıklarını öğrenmek için sık sık ATA AÖF resmi sayfasını ziyaret ediyor. Öğrenciler, sonuçları ‘öğrenci girişi’ sayfası üzerinden görüntüleyebiliyor. Peki, ATA AÖF sonuçları açıklandı mı? Bütünleme sınavları ne zaman? İşte, detaylar!

Haberin Devamı

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi finalleri 28 Ocak cumartesi ve 29 Ocak Pazar günü gerçekleşti. Final stresini geride bırakan öğrencilerin yeni gündemi ATA AÖF sonuçları oldu. Final sonuçlarına göre eğitimlerinin uzayıp uzamayacağını öğrenecek olan öğrenciler, ATA AÖF sonuçlarını üniversitesinin resmi sitesi üzerinden görüntüleyebilecek. Peki, sınavların ne zaman açıklanacağına dair yeni bir duyuru geldi mi_ Bütünleme sınavları ne zaman yapılacak?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sonuçlarıyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Anadolu Üniversitesi AÖF sonuçlarının açıklanması yasal süre olan 20 günü bulmuştu. Bu nedenle ATA AÖF sonuçlarının uzayabileceği düşünülüyor.

ATA AÖF SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Haberin Devamı

BÜTÜNLEME SINAVLARI NE ZAMAN?

ATA AÖF sonuçları belirsizliğini korurken üniversitenin resmi sitesi üzerinden bütünleme sınavlarına ilişkin duyuru geldi. Duyuruda bütünleme sınavına girecek olan öğrencilere sınav yeri değişiklikleriyle ilgili son gün hatırlatması yapıldı. ATA AÖF sayfasında yer alan duyuruda şu ibareler yer alıyor. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavı için Sınav Merkezi Değişikliklerinin 07 Şubat 2017 Salı günü saat 23:59’a kadar http://obs.atauni.edu.tr/ adresinden tarafınızca yapılması gerekmektedir. Sınav merkezi tercihini belirtilen tarihler arasında gerçekleştirmeyen öğrencilerimizin, sınav merkezi tercihleri, sistem tarafından otomatik olarak belirlenecektir ve daha sonra değişiklik yapılmayacaktır.

ATA AÖF final sınavlarının açıklanmasının ardından başarılı olunamayan dersler için bütünleme sınavı yapılacak. Güz dönemi bütünleme sınavları 4 Mart- 5 Mart 2017 tarihlerinde yapılacak.

SORU VE CEVAPLAR

AÖF sonuçları için bekleyiş sürerken Açıköğretim Öğrencileri’nin alacakları notları yaklaşık olarak tahmin edebilmesi için sınavda çıkan sorular, resmi site üzerinden yayımlandı. Özellikle 4 yanlışın bir doğruyu götürmesi nedeniyle tedirgin olan öğrenciler, soru ve cevaplarını analiz ederek AÖF final sonuçlarını yaklaşık olarak hesaplayabilirler. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavı kitapçıkları ve cevap anahtarlarına lms.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

ATA AÖF FİNAL SORU CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN!

 

 

BAKMADAN GEÇME!