AÖF Sınavı Soru ve Cevapları Yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

AÖF Sınavı Soru ve Cevapları Yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2015 11:07

12 - 13 Aralık 2015 tarihlerinde yapılan Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları sınavdan yaklaşık 15 gün sonra açıklanmaktadır. Adayların merakla bekledikleri sonuçlardan önce AÖF sınavı soru ve cevapları yayınlandı. Peki; AÖF sınav sonuçlarına nasıl ulaşılır?, AÖF sınavı soru ve cevapları nasıl öğrenilir?

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi AÖF sınavına gire öğrenciler sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF Sınavı soruları ve cevapları yayınlandı mı? İşte detaylar…

Ülkemizde her lise son sınıf öğrencisi ve lisans eğitimi almak isteyen vatandaşlar, her yıl yapılan YGS ve LYS sınavlarına katılmaktadır. Bu sınavlara katılarak hayallerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar üniversitede bir bölüm kazanmanın hayalini kuruyorlar. Hayatlarını idame ettirmek için çalışmak zorunda olan veya evli olup da kendini yetiştirmek isteyen vatandaşların tercihi ise Açık öğretim Fakülteleri oluyor.

AÖF 2015 SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖF sınav soru ve cevaplarına erişmek için aşağıdaki linke tıklamalısınız. Açılan ekrandaki E-Posta Adresi (veya TC Kimlik Numarası) ile şifre bölümlerine istenen bilgilerin girilmesi gerekiyor. Bu işlemlerden sonra AÖF Sınav Sonuçları öğrenilebiliyor. (Sınav sonuçları ÖSYM'nin AÖF sonuçlarını açıklamasından sonra görüntülenebilir.)

Haberin Devamı

AÖF 2015 SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF Sınavı Soru ve Cevapları Yayınlandı

Ülkemizde açık öğretimden lisans okuma programlarına katılmaya imkan veren üç üniversite bulunuyor. Bu üniversiteler; Atatürk Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi'dir.

12-13 Aralık tarihlerinde üniversitelerde, liselerde, ortaokullarda ve ilköğretim okullarında açık öğretim sınavı yapıldı. Özveri ile çalışan öğrenciler bu tarihte sınavlara katılım gösterdiler. Sınav sonuçları sınavın yapıldığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde AÖF sistemi üzerinden yayınlanmaktadır.

12-13 ARALIK TARİHİNDE YAPILAN AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

AÖF sınavı tamamlandı ve stresli günler geride kaldı. AÖF sınavına girerek herhangi bir bölümde okuyacak olan adaylar ilk dönem  200 TL ikinci dönem de 200 TL olmak üzere toplamda 400 TL yatırmaları gerekmektedir.

Haberin Devamı

2016’DAKİ AÖF SINAVI HANGİ TARİHLERDE YAPILACAK?

2015-2016 eğitim öğretim yılı AÖF sınavlarının 2016 yılında yapılacak olan sınav tarihleri şöyle;

Göz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 23-24 Ocak 2016’da, Bahar Dönemi Ara Sınavı 16-17 Nisan 2016’da, Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 04-05 Haziran 2016’da ve 2015-2016 Tek Ders Sınavı ise 16 Temmuz 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AÖF Çıkmış sınav sorularını indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

BAKMADAN GEÇME!