Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları açıklandı!

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 09:11

Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen ve bu yıl ki son sınavı yapılan AÖF 2015 vize sınav sonuçları nihayet açıklandı. Peki; AÖF Sınav sonuçları nasıl öğrenilir?, AÖF Sınav sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte cevapları ve AÖF Sınav sonuçları...

Haberin Devamı

Öğrenciler şu sıralar AÖF Sınav Sonuçları 2015 nasıl öğrenilir? AÖF sınav sonuçları sorgulama nasıl yapılır? AÖF Öğrenci girişi nasıl yapılır? diye araştırmaya başladılar. Sınav sonucunu öğrenmeyenler için işte cevap...

Açıköğretim Fakültesi AÖF Sınav sonuçlarını, sınavın yapıldığı tarihten itibaren yaklaşık 9-15 günlük bir sürede açıklamakta. Bu nedenle de 12-13 Aralık 2015 tarihinde yapılan AÖF 2015 Güz Dönemi Sınav sonuçları 29 Aralık 2015 yani bugün açıklandı. AÖF Sınav Sonucu öğrenmek isteyen öğrenciler, sonuçları AÖF'nin internet sitesindeki sınav sorgulama sayfasından öğrenebilirler.

AÖF 2015 Güz Dönemi sınav sonuçlarını nasıl sorgulayacağını bilmeyen öğrenciler için hazırladığımız rehberimizi aşağıdan inceleyebilirsiniz. Bu sayede AÖF 2015 Sınav Sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

AÖF 2015 SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde yer alan önlisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrenciler Açık Öğretim Sınav Yayınlama Sistemi üzerinden açıklanan AÖF 2015 sınav sonuçlarını aşağıdaki link aracılığıyla ulaşacakları AÖF Sınav Sonuç Giriş Ekranı sayesinde öğrenebilirler.

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları açıklandı

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Eğer sisteme giriş şifrenizi unuttuysanız giriş sayfasında bulunan “şifremi unuttum” sekmesinden ya da “Tek Kullanımlık Kod ile oturum açmak istiyorum” seçeneğinden yeni şifre isteyerek sisteme giriş yapabilirler.

BAKMADAN GEÇME!