6 öğrenciye 10 bin sterlin eğitim desteği

Güncelleme Tarihi:

6 öğrenciye 10 bin sterlin eğitim desteği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 11:26

Yurtdışında lisans veya lisansüstü eğitim almak isteyenlere verilen Global Eğitim Ödülleri kapsamında bu yıl 6 öğrenciye 10 bin sterlin eğitim desteği sunulacak.

Haberin Devamı

Lisans veya lisansüstü eğitimini yurtdışındaki yükseköğrenim kurumlarında almak isteyenlere dağıtılan Global Eğitim Ödülleri – The Global Study Awards (TGSA), bu yıl toplam 6 kişiye 10 bin sterlin değerinde eğitim desteği veriyor.

British Council IELTS, International Student Identity (ISIC) ve StudyPortals’ın işbirliğiyle dağıtılan ödüller, yürüteceği akademik çalışmalarla topluma katkı yapma potansiyeli taşıyan, kariyerini ilerletme konusunda kararlı, kültürlerarası anlayış ve etkileşimi artırma konusuna yakın ilgi duyan kişileri desteklemeyi amaçlıyor.

IELTS İSTENİYOR

Altı TGSA ödülünden dördünün dağıtılacağı 2017 güz dönemi için başvurular, 30 Haziran’a kadar yapılabilecek. 2018 bahar dönemi için kayıt yaptıran öğrencilere dağıtılacak diğer iki ödül için ise son başvuru tarihi 30 Eylül.

Haberin Devamı

Öncelikle öğrencilerin okul ücretini karşılamayı hedefleyen 10 bin sterlin değerindeki ödül, söz konusu ücretin bu miktarın altında olması hâlinde öğrencilerin geçim giderleri için de kullanılabilecek.

Global Eğitim Ödülleri’ne başvuru yapabilmek için British Council’ın İngilizce yeterlilik sınavı IELTS ve resmi test raporu olan ‘Test Report Form’u almış olmak gerekiyor.

Başvuru hakkında detaylı bilgi için tıklayın
Global Eğitim Ödülleri’e başvurmak için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!