Yunus’un babası öfkeden çıldırdı

Güncelleme Tarihi:

Yunus’un babası öfkeden çıldırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2010 00:00

İstanbul Kartal’da bir aydır birlikte olduğu sevgilisinin 4 yaşındaki oğlu Yunus’a işkence yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Yakup Aslan tutuklandı.

Dün Kartal Adliyesi’ne getirilen Yakup Aslan’a, olayı duyunca İstanbul’a gelen Yunus’un babası Şerif Ali E. ve yakınları saldırdı. Şerif Ali E. ve yakınlarının, “Hiç unutmadın mı şerefsiz. Bunun hesabını soracağız” diye bağırarak tekmek ve yumruklarla saldırdıkları Aslan’ı linçten polis kurtardı.
Aslan, küçük çocuğa eziyet etmek suçundan nöbetçi mahkemece tutuklandı. Aslan’ın polisteki ifadesini tekrarladığı “Öfkelendim bir anda gözüm döndü. Pişmanım” dediği öne sürüldü.
Üç yıl sonra oğlunu gördü
Yunus’un babası Şerif Ali E., “Fadime ile evliliği yürütemedik. Askere giderken ayrı yaşamaya başladık. Oğlumu 3 yıldır göstermiyordu. 1.5 ay önce resmen boşandık. Mahkeme velayetini anneye verdi. Sonra izini kaybettirdi” dedi. Hastanede ziyaret ettiği oğlunun “Baba beni niye bıraktın” dediğini anlatan Şerif Ali E., “Annesi ile o vicdansız adamdan şikâyetçi oldum. Oğlumun velayetinin bana verilmesi içinde dilekçe verdim” diye konuştu.
Yunus’u kemerle dövmüş
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hamit Okur, çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek şunları söyledi: “Yemek yemeye başladı. Darp ve travmaya bağlı şişlik ve morluklar oldukça fazla. Vücudunda kemer izlerine benzer izler mevcut.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!