Yılmaz Morgül çocuklarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz Morgül çocuklarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2016 10:53

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne konser için gelen ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi'nin gerçekleştirdiği etkinlikte çocuklarla bir araya geldi, keyifli vakit geçirdi.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, çalışmalarını takip ettiği Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi'ne, gönüllü öğretmen arkadaşının aracılığıyla ziyarette bulundu. Desteğe ihtiyaç duyan çocukların katıldığı yaz okulunda eğitim gören çocuklarla birlikte vakit geçiren Morgül, şarkılar söyleyip sohbet etti. Çocuklar da Morgül'e yoğun ilgi gösterdi, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Survivor yarışmasında başına kırmızı kurdele bağlayan Morgül, bu tarzını çocuklarla da hayata geçirip hatıra fotoğrafıyla ölümsüzleştirdi. Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi'ne her hafta yapılan meslek tanıtımları kapsamında, sanat ve şarkılık hakkında Morgül, deneyimlerini paylaştı. Sohbetin ardından çocuklar şarkılar, söyleyip dans performansı sergiledi.
Çocuklarla birlikte yaklaşık 2 saat geçiren Morgül, konservatuar eğitimini tamamlayana kadar ailesinden destek almadığını ve küçük yaşlarda itibaren yaz tatillerinde çalışıp para kazandığını, insanlığın ve para kazanmanın değerini iyi bildiğini belirtti.

Haberin Devamı

Yılmaz Morgül çocuklarla buluştu




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!