Üçüncü sayfa

Güncelleme Tarihi:

Üçüncü sayfa
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2010 00:04

Haberin Devamı

Arkadaşlarına gasp tuzağı kurdu

 Taylan YILDIRIM / İZMİR (DHA)
İzmir’in Çiğli ilçesinde S.B.  yanında para ve cep telefonu bulunan üç arkadaşına gasp tuzağı kurup gezme bahanesiyle ara sokaklara götürdükten sonra, önceden ayarladığı Ö.U. ve A.U.’ya tehditle gasp ettirdi.
 İnandırıcı olması için de suç ortaklarına kendisini dövdürten S.B.’nin oyunu, karakoldaki çelişkili ifade vermesiyle çözüldü.  Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları araştırma sırasında kollarında kanlı kesik izlerini de olan 18 yaşındaki S.B.’nin, davranışlarından şüphelenerek ikinci kez ifadesine başvuruldu.
İtiraf etti
Ekiplerin ısrarlı soruları sonrasında ise S.B., arkadaşlarına kurduğu gasp tuzağını itiraf etti.Olaydan sonra suç ortaklarından cep telefonunu geri aldığını da öğrenilen S.B., işlemlerin ardından Gasp Büro Amirliği ekiplerince, yaşı küçük olan diğer zanlılar A.U. ve Ö.U. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince adliyeye sevkedildi.

Haberin Devamı


Belediye otobüsünün altında can verdi
İZMİR’in Basmane semtinde, yolun karşısına geçerken belediye otobüsünün altında kalan Nesle Akıncı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Dondurmacı Yokuşu’nda meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan 61 yaşındaki Nesle Akıncı, Muradiye Cami önünde, Ballıkuyu-Basmane seferini yapan, 44 yaşındaki Faruk Elbeyi yönetimideki, 35 hat numaralı ve 35 DRB 12 plakalı belediye otobüsünün altında kaldı. Ağır yaralanan Nesle Akıncı, kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şoför Faruk Elbeyi’yi gözaltına alındı.

İdris 9 gün sonra yaşam savaşını yitirdi
 Emrah YILMAZ  (DHA)
İZMİR’in Bornova İlçesi’nde, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin altında kalıp ağır yaralanan 7 yaşındaki İdris Aslan kaldırıldığı hastanede dokuz gün süren yaşam savaşını kaybetti.Kaza, geçen 26 Ağustos perşembe günü, Ankara Caddesi’nin Erzene Mahallesi girişindeki alt geçit yakınlarında meydana geldi. Şehit Teğmen Murat Aslan İlköğretim Okulu öğrencisi 7 yaşındaki İdris Aslan, annesinden para alıp alışveriş merkezindeki oyuncaklarda eğlenmek üzere yola çıktı. İddiaya göre, yolun karşısına geçmeye çalışan talihsiz İdris’e, H.K.’nin (43) kullandığı 35 TS 617 plakalı otomobil çarptı. Ağır yaralanan küçük çocuk ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından gözaltına alınan sürücü H.K. adliyede serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Polise bile uyuşturucu satacaklardı
İZMİR’de, liderliğini “Dayı” lakablı O.B.’nin yaptığı şebeke, eroinin hammaddesi Afyon sakızını polislere satmaya çalışırken çökertildi. Polisn “Dayı” lakablı 47 yaşındaki O.B.’nin liderliğini yaptığı şebeke takibe alındı.
Polisle randevu
Eroinin hammaddesi Afyon sakızını pazarlamak için alıcı gibi davranan polislerle görüşen O.B. ve adamları 43 yaşındaki Ş.A. ile 33 yaşındaki S.D. birayaya geldi. Ellerinde 150 kilo afyon sakızı olduğunu söylemelerine rağmen sadece 5 kilo 900 gramla gelen üç zanlı, operasyonla yakalandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!