Ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti ikiye katlandı

Güncelleme Tarihi:

Ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti ikiye katlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 10:43

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz sunduğu Wİ-Fİ hizmetinin aylık 1200 dakika olan bağlantı süresini 2 bin 400 dakikaya çıkardı.

Haberin Devamı



Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı'nda bir süre önce başlatılan ücretsiz Wİ-Fİ hizmetinden aylık 1200 dakika yararlanan vatandaşların sürenin artırılması yönündeki taleplerine Manisa Büyükşehir Belediyesi kayıtsız kalmadı. Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı harekete geçerek her iki parktaki Wİ-Fİ sürelerini 1200 dakikadan 2 bin 400 dakikaya kadar çıkardı.
Ücretsiz Wİ-Fi uygulamasının başladığı 6 aylık süreçte Manisalı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğüne dikkat çeken Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, "Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz Wİ-Fİ alanı Türkiye'nin en büyük alanlarından bir tanesi oldu. Bu bakımdan Türkiye'de bu kadar geniş alanda Wİ-Fİ hizmeti veren ilk belediyelerden bir tanesiyiz. Şimdi de yine Manisalı vatandaşlarımıza en iyi ve kaliteli hizmeti sağlayabilmek adına 1200 dakika olan bağlanma süresini 2 bin 400 dakikaya çıkardık. Vatandaşlarımızdan gelen taleple birlikte havaların da ısınmasıyla, Manisalı vatandaşlarımızın Kent Park ve Bülent Koşmaz Parkı'nda daha fazla zaman geçireceğini düşünerek bağlanma süresini iki katına çıkarma kararı aldık" diye konuştu.
Manisalı vatandaşların Wİ-Fi hizmetini benimsediğini vurgulayan Memiş, "Uygulamayı hayata geçirdiğimiz günden itibaren yaklaşık 8 bin Manisalı vatandaşımız üye oldu. Ayrıca yaklaşık 36 bin defa giriş yapıldı. Bütün bu rakamlar Manisalı vatandaşlarımızın Wİ-Fİ çalışmasını ne kadar beğendiğini gösteriyor" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!