Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2008 00:02

Umut Fırat Kılıç anısına turnuva
Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, (DHA)

AKHİSAR'da, dört yıl önce trafik kazasında yaşamını yitiren Umut Fırat Kılıç adına düzenlenen Futbol Turnuvası, Atatürk İlköğretim Okulu'nun şampiyonluğu ile sona erdi. Finalde Halil Mandacı İlköğretim Okulunu 3-1 yenen Atatürk İ.Ö.O ilk sırayı alırken, H.Mandacı ikinci, Ticaret ve Sanayi İ.Ö.O üçüncü oldu. Turnuvaya özel statü ile katılan Ö.Gerçek Rehabilitasyon, Ö.Başak Rehabilitasyon’u 6-3 mağlup etti.

Kazım Admış adına kurs

TFF Futbol Gelişim Merkezi ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Kazım Admış Futbol Amatör Antrenör Kursu, 2 Haziran’da başlayacak. Atatürk Spor Kompleksi Hakemler Derneği Eğitim Salonu'nda saat 09.00'da açılışı yapılacak kurs, 12 Haziran'a kadar devam edecek.

Göztepe’de çeşit çok

GÖZTEPE yönetimi, kulübün lisanslı ürünlerinin çeşidini arttırdı. Atkı ve formayla sınırlı ürünlere, Göztepestore mağazalarında yenileri eklendi. Başkan İsmail Hakkı Gül, anahtarlıktan kravata, rozetten çakmağa kadar birçok ürünün satışa sunulduğunu ifade etti.

Orbay için turnuva
Necip UYANIK

AYDIN'ın İncirliova İlçesi’nde 2007'de vefat eden Belediye Başkanı Yahya Ümit Orbay'ın anısına halı saha futbol turnuvası düzenlendi. 2 Haziran'da başlayacak turnuvanın, kurum ve kuruluşlar, mahalle ve köyler olmak üzere iki kategoride yapılacağı açıklandı.

Karşıyaka’da toplu sözleşme
Oğuzhan BOYSAN / İZMİR, (DHA)

DIŞ transferde ilk imzayı Aydınlı Emre'ye attıran KSK, altyapıdan sekiz futbolcuyu profesyonel yaptı. Murat Erdemir, Armağan Üsten, Erdi Kasapoğlu, Aykut Dikmen, Rıdvan Şimşek, Yunus Dendeşer, Mahmut Yıldırım ve Oğuz Aydemir'i profesyonel yapıp (A) Takım’a aldıklarını belirten Tayfun Yelkenbiçer, ’’Hepsi birbirinden yetenekli’’ dedi. Karşıyaka'nın kamp yeri Isparta Davros olarak belirlendi.

Kaptan Yakup Sakarya yolcusu

ALTAY'da geçen yıl 275 bin YTL'ye forma giyen, yeni sezon öncesi bu rakamın düşürülmesi üzerine bozulan Kaptan Yakup, Sakarya’yla flört ediyor. Yöneticilerin teklif ettiği 170 bin YTL'ye olumsuz yanıt veren tecrübeli futbolcu, Sakarya, Kartal ve Ç.Rize'yle görüştüğünü açıkladı. Yakup, ’’Fedakarlık yapmaya hazırım. Ancak yönetimin de biraz iyileştirme yapması lazım’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!