Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2010 22:22

Haberin Devamı

Dardanelspor revire döndüErsan KÜÇÜKKURU, (DHA)DARDANELSPOR Teknik Direktörü Mustafa Meteertem, Lider Karabük’le pazartesi akşamı iç sahada oynayacakları karşılaşma öncesi kadroda yedi eksik oyuncu bulunması yüzünden çok zor durumda kaldı. Sezonu kapatan Koray Kurt, İsmail ve Hüseyin’in yanı sıra Diallo, Selçuk Bice ve Abuzer’den gelen haberler de can sıktı. Sağ ayak bileğinde küçük bir kırık tespit edilen Diallo’nun 6-7 hafta forma giyemeyeği belirtilirken, genç forvet Abuzer’in de Altay’la oynanan A 2 maçında kolu kırıldı. Ameliyat olan Abuzer de sezonu kapattı. Kartal randevusunda sakatlanan Selçuk Bice’nin yanı sıra kart cezalı Özgür de Karabük sınavında yok.

Akhisar’da  tek  eksikHaldun AKYÜZ / AKHİSAR, (DHA)İKİNCİ Lig Yükselme Grubu’nda geçen haftayı bay takım olarak geçiren Akhisar Bld, Etimesgut Şekerspor’la deplasmanda oynayacağı maça kart cezalı Mustafa Aşan’dan yoksun gitti. Dört ay önce Turgutlu karşılamasında sakatlanan kaleci Ahmet Altun’un çalışmalara başladığını, Erman ve Azmi’nin de iyileştiğini belirten Teknik Direktör Atilla Özcan, “Bir haftalık arayı iyi değerlendirdik. Grupta son sırada yer alan Etimesgut Şekerspor’u hafife almıyoruz. Başkent’te kazanıp puanımızı 8’e yükseltmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Foça’da boks şöleni başladıTÜRKİYE Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonası, Foça 11 Eylül Reha Midilli spor Salonu’nda başladı. 45 ilden 316 sporcunun katıldığı organizasyonda 70 antrenör ve 35 uluslararası hakem görev yapıyor. Şampiyonanın açılış törenine Foça Kaymakamı Kamil Köten, Foça Belediyesi Başkan Vekili Osman Yurtseven, Gençlik spor İl Müdürü Sabri Sadıklar, Boks Federasyonu Onursal Başkanı Caner Doğaneli, Asbaşkan Zafer Gülseven ve yöneticiler katıldı. Şampiyona yarın yapılacak final müsabakalarıyla sona erecek.

Karşıyaka Arena’da gönülleri fethettiler

KARŞIYAKA Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve belediye spor birimi tarafından düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası’nda izmir Büyükşehir Belediyespor birinci oldu. Karşıyaka Arena’da oynanan karşılaşmalar sonunda Barışgücü ikinci, Karşıyaka Engelliler üçüncü, RSK ise dördüncü sırayı elde etti. Karşıyaka Belediyesi turnuvaya katılan bütün takımlara kupa, oyunculara ise katılım belgesi verdi. Basketbolculara forma ve basketbol topu da hediye edildi. Turnuvadaki maçları izleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak basketbolcuları kutladı.

Haberin Devamı

Gelişim Koleji Orman sınavındaBASKETBOL Erkekler (A) ve (B) Grubu’nda bugün üç maç oynanacak. (A) Grubu’nda yer alan Gelişim Koleji, Başkent’te Orman Gençlik’le bugün karşılaşacak. M. Sait Zarifoğlu spor Salonu’ndaki maç 16.00’da başlayacak. (B) Grubu’ndaki Ege ekiplerinden Uşak Bld, Optimum TED Kolejliler’e konuk olacak. Bu randevu da ankara TOBB spor Salonu’nda 14.30’da start alacak. Akhisar Bld ise Tenis Eskrim Dağcılık’ı ağırlayacak. Akhisar Belediye spor Salonu’ndaki randevunun saat 18.00’de başlayacağı açıklandı.Turmuş Kapsal’ı solladıYÖNETİMİN işine son verdiği Teknik Direktör Ümit Turmuş, Karşıyaka’da 10 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alıp toplam 19 puan topladı. Yeşil-kırmızılı ekip Turmuş döneminde 15 gol atıp 9 gol yedi. Tecrübeli teknik patron 17 puanla 9. sırada aldığı Kaf-Kaf’ı, 36 puanla 6. sıraya taşıdı. İç sahada oynanan son üç maçta Giresun ve Gaziantep BŞB’ye yenilip Adanaspor’la berabere kalan Karşıyaka büyük fırsat kaçırdı. KSK, Reha Kapsal döneminde ise 11 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle 14 puan topladı.

Haberin Devamı

Göztepe - Ş.Urfa sessiz  randevudaGÖZTEPE, Alsancak Stadı’nda bugün saat 13.30’da Lider Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekibin cezası nedeniyle boş tribünler önünde oynanacak karşılaşmayı Yeni Asır TV naklen yayınlayacak. Sakat Emre ve Uğur dışında eksik futbolcunun bulunmadığı Göz-Göz, bu sezon Eleme Grubu’ndaki Turgutlu randevusundan sonra ikinci kez seyircisiz maça çıkacak. Yönetim, ceza için Tahkim’e itiraz etti.

Hentbolda BŞB 8 fark peşindeizmir BŞB, Avrupa Erkekler Hentbol Kupa Galipleri Kupası 4. tur rövanş maçında Danimarka’nın Team Tvis Holstebro takımını bugün ağırlayacak. Celal Atik spor Salonu’ndaki mücadele  saat 18.00’de başlayacak. İlk maçı 31-24 kaybeden temsilcimizin çeyrek finale yükselmek için rakibini sekiz gol farkla mağlup etmesi gerekiyor. Holstebro’nun 24 golden az skor üreteceği 7 farklı galibiyetler de temsilcimize tur atlatacak.

Haberin Devamı

Muğla’da Cem Çorakçı devri? Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)MUĞLA yönetimi, Ispartaspor mağlubiyetinden sonra görevine son verdiği Erhan Arslan’ın yerine takımı Cem Çorakçı’ya emanet etti. Yeni bir teknik patron getirmek yerine Arslan’ın yardımcısı Cem Çorakçı’ya şans tanıyacaklarını belirten Basın Sözcüsü Hakan İnan, Nazilli deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!