Onaç, Denizli MHP İl Başkanı

Güncelleme Tarihi:

Onaç, Denizli MHP İl Başkanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

DENİZLİ MHP 8. Olağan Kongresi, Belediye Sanat Merkezi'nde yapıldı. Divan Başkanlığı'na Konya Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Sait Gönen'in yaptığı kongrede, İsmail Onaç başkan seçildi.

PARTİ Genel Merkezi tarafından İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyesi olanların teşkilatlarda başkan olmamaları yönündeki genelgesi, eski İl Başkanı İbrahim Ekiz'in yeniden seçilmesine engel oldu. Kongrede konuşan Ekiz, bir gün öncesine kadar aday olduğunu, ancak Genel Merkez'i iki ay sonra yapılacak Kurultay'da sıkıntıya sokmamak için adaylıktan çekildiğini söyledi.

SEÇİMLERE İsmail Onaç ve Murat Bozbeyoğlu başkanlığında hazırlanan iki ayrı listeyle gidildi. Oylamada, 304 oy alan İsmail Onaç, seçimi kazanarak MHP Denizli İl Başkanı oldu. Bozbeyoğlu 104 oyda kaldı.Onaç, başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise İbrahim Ekiz, Adem Alpaslan, Raşit Şahin, Vehbi Kabukçu, Feridun Ünal, Emin Aslan Dağdelen, Necdet Tun, Fatih Kayımoğlu, İsmail Varol, Ersan Memişoğlu, Öztürk Taştan, Bülent Özkul, Kamil Sözata ve Ali Erkan'dan oluştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!