Öğretmenim canım benim

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenim canım benim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2009 00:00

Muğla’nın Milas İlçesi’nde, maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için geçen yıl ücretsiz ortaöğretim kurumları sınavı hazırlık kursu açan öğretmenler bu kez de seviye belirleme sınavı için kolları sıvadı.

Sınavla 110 öğrenci Haziran ayında yapılacak sınava kendi olanaklarıyla çalışan 110 öğrenciye Menteşe İlköğretim Okulu’nda kurs veriliyor. Türkçe öğretmeni Hüseyin Doğan, "Kursa yaklaşık 600 kişi başvurdu. İmkanlarımız ve öğretmenimiz kısıtlı olduğundan, ön sınav yaparak 110 kişiyi kabul edebildik" dedi.

Hafta sonu 8 saat Kursun cumartesi ve pazar günleri 09.00 ile 13.00 saatleri arasında verildiğini kaydeden Doğan, "Ücretsiz seviye belirleme sınavı kursunda 12 öğretmen gönüllü olarak görev alıyor. Kursumuz süresince ilçemizde bulunan dershanelerin sınav dokümanlarından da yararlanmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

İşte fedakarlar Mustafa Yaslan, Akif Gök, İlknur Şahin matematik, Hüseyin Doğan, Fahrettin Aslan, Emel Gümüş Türkçe, Sunay Kaydırak, Bestami Genç fen, Önder Çil, Bilgin Saçan sosyal bilgiler, Onur Çakmak, Sait Dönmez İngilizce dersi veriyor, Metin Polat, Mustafa Karabıyık da sınav sürecini anlatıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!