Öğrencilerden KİTVAK’a sanatla destek

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden KİTVAK’a sanatla destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 13:39

İZMİR’de, Eraslan Vakfı’nın katkılarıyla Özel Ege Lisesi öğrencileri tarafından Genç KİTVAK etkinlikleri kapsamında hazırlanan resim ve seramik sergisi görücüye çıktı.

Haberin Devamı

Öğrencilerden KİTVAK’a sanatla destek

İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilen törende öğrenciler tarafından açılan "Özel Ege Lisesi Öğrencilerinin Resim ve Seramik Sergisi İzmir’i Geziyor" temalı sergide; Özel Ege Lisesi Kurucu Temsilcisi Yansı Eraslan, Eraslan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Eraslan, KİTVAK Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Suat Çağlayan, KİTVAK Yönetim Kurulu Üyesi İklil Ulueren, Genç KİTVAK Başkanı Kerim Eraslan, okulun yöneticileri, öğrenci ve öğretmenleri ile veliler hazır bulundu. Özel Ege Lisesi Görsel Sanatlar Bölümü öğretmenlerinin rehberliğinde, öğrencilerin hazırladıkları resim ve seramik sergisi 2016 yılı içinde İzmir’in farklı kültür merkezlerinde izlenime sunulacak. Sergiden elde edilecek tüm gelir Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı’na (KİTVAK) bağışlanacak.

Haberin Devamı

Öğrencilerden KİTVAK’a sanatla destek



Sergi açılışında mini bir gitar ve keman dinletisi sunan Genç KİTVAK Başkanı Kerim Eraslan, Genç KİTVAK gönüllüleri Nazım Kaan Metli ile Yaren Bozar izleyicilerden büyük alkış aldı.

Eraslan Vakfı’nın katkılarıyla KİTVAK yararına, Genç KİTVAK etkinlikleri kapsamında açılan sergi 15 Ocak 2016 tarihine kadar gezilebilecek.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!