Modacılara yakışan final

Güncelleme Tarihi:

Modacılara yakışan final
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2011 00:00

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nce 6’ncısı Kaya İzmir Thermal&Convention’da düzenlenen “EİB Moda Tasarım Yarışması” final gecesi yoğun ilgi gördü.

Haberin Devamı

Ceylan Saner’in sunuculuğu üstlendiği final gecesinde, jürinin değerlendirmesi sonucunda Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarım Bölümü öğrencisi Mevlie Cesur birinci, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Anasanat Dalı Moda Tasarım Bölümü son sınıf Öğrencisi Selin Bayraktaş ikinci, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencisi Gözde Tekin ise tasarımlarıyla üçüncü oldu.  Defile ve ödül töreninin ardından düzenlenen After Party’de ise Demet Akalın ve ünlü DJ David Şeboy performansları ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Finala kalanlar modeller ve jüri

4. Moda Tasarım Yarışması’nda finali kalan Mevlie Cesur, Esen Ergin, Sercan Arıcı, Gözde Tekin, Mehlika Hilal Kırca, Aybüke Pak, Duygu Şenol, Duygu Eda Semercioğlu, Selin Bayraktaş ve Emir Kırmızı’nın “Doğal Büyü” ana temalı ilkbahar/yaz kreasyonu 4’er tasarımı, jüri ve İzleyenlerin beğenisine sunuldu. Uğurhan Akdeniz’in koreografisiyle ünlü modeller Sedef Avcı, Hande Subaşı, Ahu Yağtu, Didem Soydan, Alona Kral, Fatma Yaman, Duygu Akdeniz, Bürde Aslan, Dolunay Ergin, Nergis Gemici, Pelin Süzen ve Simge Ünal kreasyonları sundu. Burak Sertbaş başkanlığında, Barış Çakmakçı, Yaprak Aras Şahinbaş, Sibel Arna, Zeynep Tunuslu, Simay Bülbül, Özlem Kaya, Nihat Odabaşı, Siren Ertan, Ertan Kayıtken, Eda Taşpınar, Özgür Masur, Mehmet Turgut’tan oluşan jüri finaltleri değerlendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!